Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaki mu protiv kandidati. da je bio Denis ne bi osvojio ni 5% Niksic. Al Denis se prodo , nikad za njega vise necu glasat ko na zadnjim izborima .
22.222 odlucilo da predsjednik bude covjek sa 4.000 glasova na proslim izborima a ne covjek sa 100.000 glasova Denis ? Demokratija po sdp sistemu
I tako popade iluzija da predsjednika SDP-a bira svo clanstvo. Od najavljenih 45.000 clanova, na izbore izaslo 22.000 i za Niksica glasalo 12.000 ili 27% od ukupnog clanstva. Cudna neka demokratija ili mozda SDP nema tih 45.000 clanova.
Meni samo jedna stvar nije jasna nakon ovog clanka i to: Kako sada 26 hiljada biraca...a prije nekoliko dana ste izjavili blizu 45 hiljada biraca?
Demokratski izbori, a Masic cestitao prije objavljivanja rezultata. To kao u vicevima.
drug nermin kosilica ;D
od 45000 clanova koliko se hvale da ih imaju ni pola ih nije gladalo kazu glasalo 22000 clanova od tih glasova niksic osvojio 57% znaci od ukupnog broja clanova niksic nije dobio ni 30% i kaze da je fer i korektno pobjedio koja laz i obmana
Bolje mrtav nego crven!
Vidi Masica pobjegao u misju rupu i udobne fotelje i dok Dodik i Covic ruse BIH on poziva narod da se zajednicki bore protiv "katastrofalnog stranja u zemlji.". I to iz misje rupe i opozicije.. Klasicni lazov i licjemer..
Ma stvarno bi bilo fuj. Ovaj delic skoro usao u sdp i odma za predsjednika a poznat je kako mijenja partije i partnere u zavisnosti od situacije tj. da li ide licno njemo u prilog.
patriotabosman345@ Nije to CIK ( Centralna izborna komisija BiH) koji provodi Opšte i lokalne izbore u BiH, već je to CIK SDP BiH, idiote jadni!
Nista niste napredovali , moje misljenje je sa nemam nista protiv politicara ali bi im podjelio penzije i zahvalio se, nama treba mladost. Ljudi koji su rodzeni u Demokrati a ne u komunizmu,hvala.
E čim CIK sa ovim glasanjem ima veze ne može biti regularno nikako.
@patriotabosman345 .....Nikšiću sad ti CIK valja
Sada ide odvajanje SDP TK. Jasmin će ostati da igra sa svima.
Svaka cast SDP. Demokratski i nada za budicnost naspram sultanskih porodica.