Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve si u pravu! potpisujem! kako su samo ljudi iz Srbijanskog dijela Sandžaka i cijele Hrvatske privilegovani što mogu imati BiH državljanstvo!
za nas iz Sandzaka, dvojno drzavljanstvo bi rijesilo mnoge probleme, niti se moze radit normalno, lijecit, uzet kredit, nista. Ako uzmes BH drzavljanstvo automatski ostajes bez crnogorskog i onda u svoj rodni grad treba da idem kao stranaci.
E neće li konačno dogovoriti ovo dvojno državljanstvo, kao što ima SRBIJA sa BIH i kao sto ima HRVATSKA sa BIH. Ovde su Crnogorci majorizovani.
CG + BIH = CRNA BOSNA I GORA HERZEGOVINA
POZDRAV HRVATSKOM PUKU U BIH, VAS STOLNI, ZELJKO KOMSIC