Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragane lopove separatisticki kako cete u vlast kada istu .....bar sto se tice federacije ne priznajete !!!! Ni mi tebe ne priznajemo ni tvoju separatisticko kriminalu stranku sklonu ratnim zlocinima i otvaranju konc logora za komsije .......SIKTER !!!!!
On je retardiran......Boze me sacuvaj......
On je retardiran......Boze me sacuvaj......
Bosnjaci i Bosanski Hrvati su bili braca u toku rata..Ko se ne sjeca,evo mu link.. http://www.youtube.com/watch?v=-0W-6R6X5Gc&feature=related Ja sam Musliman, Bosnjak i nemam nista protiv toga da bude bilo ko na vlasti osim ovih i muslimanskih i katolickih rusitelja onog sto su potpisali i Alija i Tudjman.. E moj narode.. Zaboravili smo da ujedinjeni mozemo sve.. Dopustili smo da nas politicari zavade zbog svojih fotelja.. od 95. godine smo u Federaciji jer su i Tudjman i Alija (muslimanski babo i hrvatski tata)bili sigurni da zelimo dobro jedni drugima.. Sto nas Srbi ne pobise kad smo ovako glupi..
kako ti nije jasno mamlaze da su Hrvati na ovim prostorima od 7. stoljeca i ti meni ovdje laprdas da nema Hrvata u bih. Prouci malo povijest ovih prostora. 950 Tomislavgrad - krunidba kralja Tomislava (sta mislis tko je on bio). Pa majhmune u bih jedino nema bosnjaka to je jedina tocna teza jer se zna odakle ste porijeklom - srbi ili Hrvati, a ti sviraj svoje iso miki.
Mislis Bosanski katolika.Hrvati su u Hrvatskoj.
A zeleni zube ti poplavio od muke. Bolje da te hodza napumpao u paksu nego sto te tako napumpao u mozak. Glupane, BiH je zemlja i Hrvata, koliko god to bilo bolno tebi i tvome mentoru iz IZ. I jos jedno, i ateisti imaju pravo na BiH.
Bosnjaci, idemo ponoviti gradivo. BiH moze opstati bez katolika, muslimana, pravoslavaca, zidova ili ateista, ali ne moze opstati bez Hrvata. Shvatite to, lakse ce vam biti zivjeti u nasoj BiH.
Nema nista dju.ke.lo seljacka........su.pak ti je ispod nosa separatisto.......ps a ja naroda iza kra-de-zea......nemogu skupiti vise od sake vas separatista u pokusaju koji ste na njihovim platnim listama ili zatupljena goveda........zalosno i pateticno !!!!!! SIKTER PAPANE.....NAZAD U STALU
poruka legitimnim predstavnicima Hrvata: nema uzmicanja ni koraka nazad a narod stoji iza vas pa tko se još boji ove bagre islamofašističke, jedini rat koji su vodili za BiH su izgubili a mi za nju krvarimo stoljećima I POZZ ZELENOM GOVNU, KAJ IMA ŠUPAAAK SMRT FAŠIZMU SLOBODA HRVATIMA
peksinluk !
Procitajte izmedju redova.... Bosnjaci se prepali i moraju ustupiti mjesto HDZ-u. Pi*c*kice Bosnjacke. Uvijek drugi misli za vas. Sramota, pustiti da vam HDZ udje u vlast.
Najbolje da to bude Niko Lozančić. I Hrvatska ga dobro poznaje. Jedva čekaju da ih posjeti.
Osobna - licna karta jednog ( \"modernizovanog\", novokomponovanog bosanskog hrvata - croata : Prepotentan , umisljen , dvolican, podao, licemjeran , kukavica, ulizica , nema drzavu , jadan i ugrozen....Bosanski katolik je sasvim druga loza.
Možda neko iz HDZ-a iz Haške županije.