Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SPECIJALNA PONUDA: NOVE, NOVAC KREDIT, BRZO POSEBNO TRA POPRAVITI, 3% U 24 sata. Ti si trazio kredit od novac za ostvarivanje tvoj projekt - Ti si odbijen od strane vaših banaka - Treba ti kredit da očistiš svoje dugove, da platiš račune ili pokrenuti projekat. Kontakt: [email protected]
ZAŠTO DRVA KOD DRVOSJEĆE PREKO SINDIKATA POLICIJE KOŠTAJU 75 KM A DRUGI SINDIKATI ODBIJAJU 97 KM
Predsjednik Sindikata Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) Danijel Ilić ------------------------------- Ne kontam, kako pripadnik manjine moze biti predsjednik sindikata u drzavnoj policiji gdje je on manjina? Je li u Srbiji predsjednik sindikata ubica Crvenih Beretki Hrvat? Nije.
Nazalost manjinci su u SIPA VECINA i ako ih je u populaciji manjina i ako su i u placanju poreza teska manjina, Hajde ti sindikatlija pljuni nama podatke koliko je koga po etniji i na kojim mjestima, pogotovo onim najvisim.