Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjadnije je sto je sindikat Mup-a ZDK dogovorio da se policajcima isplati po 350 maraka....a vi dragi građani ne očekujte da će neko ginuti za 350 maraka pomoći i bjednom platicom, dok privatne firme plaćaju po 2000-3000 KM radnicima
Slabo da će ko uplatiti, ako ste već planirali da se ta pomoć uplati trebali ste napraviti da se mora uplatiti a ne ako neko želi a sami znate da od toga nema ništa ..
Crni dani za Bosnjake, dodjosmo u goroj situaciji nego prije rata. Sada srbi i hrvati ovladase i tuzilastvom, i sudom, i SIPA-om, i sigurnosnim sektorom i granicnom policijom, i finansijama, i medijima... Bog da nam je na pomoci dragi Bosnjaci. Skinimo trojkase dok nam nije kasno, veleizdajnike i sejtane koji rade za Beograd i Zagreb.
Metalna industrija je najjaca industrija na svijetu sve prodajes znaci od otpada do proizvoda sve sve sve