Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S D A bandit
@3eger ili skraceno smece, hala, cenifa, proljev, govno, djubre, stoka, svinja, balega, nastavi niz .....
Hapsi.
Znam zasigurno da je on i pojedini dolazili u kontrolu u pojedina drustva popili pojeli i otisli nazad sve se moze dokazati kroz datume njhove kontrole i placanja racuna lovackih drustava banda. GOSP-sALEM JE BIO LJUDINA,a ovaj je okupio prijetnjom okon sebe SDA i rade sta hoce.
@fbUser1574427042 cisto sumnjam druze, to ti je sve rekla-kazala ovih ranijih. a u nemoci vidi sta oni rade? Tuzba im pala pa sad po medijima i parlamentu? smjesno, samo pokazuje nemoc i nesposobnost prihvatanja poraza
Pricalo se da je isti sadasnji prijedsjednik prijetio drustvima po krajini ko nebude glasao za njega da ce imati inspekciju svakih mjesec dana zato je on i izabran.
@fbUser1574427042 to su pricali ovi sto su izgubili. problem je nastao kada je trebalo pruziti ruku i biti posten i reci-bolji si, osvojio si vise glasova, preuzmi i vodi savez neka je sa srecom. nisu mogli... valjda stolica im postala draga
zbog par idiota savez se povlaci po medijima. neka je sretno nasem muhamedu, on je za ovo vrijeme uradio vise nego pojedini za mandat
@cingecange Šta je uradio? Kupio sebi auto i spiskao pare sa računa. Okupio oko sebe poslušnike. U UO sjede ljudi sa jedva završenom osnovnom školom!? To je uspjeh? U stručni savez okupio ljude koji niti su lovci niti stručnjaci. Dovoljno je pogledati Lovački list i sve je jasno. Balijan, iskusni ""lovac"" (na pare), savjetuje lovce da idu dezinficirati lisičije jame :D Genijalac!
Inspektor dakle vrši inspekcijski nadzor sam sebi? A ako slučajno neko lovačko društvo "ne sluša" predsjednika Saveza, e onda mu glavni inspektor/predsjednik Saveza pošalje sebe u nadzor. Genijalno :/
Neka svako odgovara za svoja nedjela, uključujući one ljude na čelu sa Jasminom Dlakićem, koji su izmanipulisali zastupnicu Zubić i zloupotrijebili njenu pravdoljubivost za ostvarivanje svojih bolesnih i nečasnih ciljeva.
Ma hajte molim vas. hodzic preporodio savez u vise aspekata, a u svemu tome radi for free. budalastina je uopce citati ovo posao i volontiranje da budu u sukobu interesa.
@viralUserHOHOHO12 TO TI MISLIS DA JE VOLONTIRANJE.
@viralUserHOHOHO12 Volontiranje? Naslijedio 200.000 KM na računu i odmah sebi auto kupio. 15.000 lovaca plaća članarinu Savezu... Nema tu para? A da ne govorimo o objektu Saveza.... Sačakaj da Hodžić proda zgradu, pa ga onda pitaj za volontiranje
hahahhaah samo u naprednoj drzavi BiH
Tzv. "lovci" su poremećeni. Ubijaju životinje iz zabave i "sporta". Prošli put je jedan degenerik u Obodnici ubio lisicu koja je imala nabubrene mliječne žlijezde, što znači da je dojila mladunčad. Bez majke nemaju nikakve mogućnosti da prežive, što znači da su vjerovatno nakon pogibije majke uginuli. To su idioti kojima treba liječenje.
Je li član SDA, onda može sve.
Jedan od ovih je i ovaj predzadnji, Alihodžić Salem, glavni inspektor za ovu oblast u Sarajevu!
To je čisti kriminal, treba ispitati koruptivne radnje! To samo kod nas ima ali Anis Ajdinovic direktor federalne inspekcije ocito ima neku korist od toga!
Ma jok, radisa cojk.