Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to onaj sto je insistirao da ga testiraju, pa su ga testirali, a dan kasnije doktorica govori kako nikog ne testiraju na njihovo insistiranje?
@BanNovan Jašta je. Insistirao ON. Jest, kad je zarazio deset ljudi oko sebe pa i svoje dijete, pa se dijete razbolilo, pa onda ON, radi društvene odgovornosti INSISTIRAO, kaže Seki, De i mene, Bakira ti, istestiraj...Tako i svi ostali građani mogu lako otići i istestirat i sebe i svoje porodice, nema tu nikakvih problema...hahaha...E baš nam je milo što si ti eto prebolovao, vole iz zlikovačko terorističke organizacije SDA.
@BanNovan NIje testiran zbog insistiranja vec zbog veze sa klasterom. Na kraju krajeva i nadjen mu je virus.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sada sa Solakom moze raditi na rijesenju za izlazak iz krize..
Sretnik, odradio, ima imunitet. Mi ostali moramo trpjeti budalaštine i medijsku histeriju do kraja ove lakrdije. Jel' ima lista čekanja, treba li se šta platit' da se dobije?
On moze da se testira dok ostali nemogu. Bravo za system .. Nabijem Vas na sto bi reko Merlin Cunu
Nije imao simtome,ali se oporavio od korona virusa ha ha ha ha ha ha ha,
Tako su isto i supruga onog Dr.Pašagića i ono dvoje djece one gospodje s Ilidže insistirali na pregledima, testiranju i hospitalizaciji, ali test pokazuje pravi rezultat samo kod pripadnika ovih političkih stranaka, pa nema smisla to primjenjivat na običnoj raji....pa eno već i New York Times piše o tome kako kod nas stranke imaju svoje privatne zdravstvene sisteme....Oni u Mostaru onog degenerika, mi ovdje ovu utvaru... E baš nek si nam, Mirsade, ti ozdravio! Sad će sve biti lakše!
Testiraju samo glavate sa vezom. Znaci bio pozitivan na testu koji je rađen bez pojave simptoma, nije bila dovoljna samoizolacija za njega. Za druge je dosta sjedi kuci dok ne crknes.
Morate znati da postoje i lazno pozitivni. Ovaj virus je jak, nema covjek bez simpotoma. Tacnost analize je losa.
Bog ga sacuvao.
sad kad pocne krasti da namiri sve one dane sto je propustio!
nece X zraka kroz bosnjaka :-) dobra stara replika :-)
Kako znaš da si imao Koronu kad nisi imao simptome, po koje osnovu si se testirao ?!
Stranacki, vezama..
Dobro se hranio na racun gradjana, ne fali mu vitamina, minerala, aminokiselina, sve prvoklasna uvozna roba se jede i pije imunitet dobar ne ko u penzionera i radnika iz realnog sektora koji racuna hoce li kupiti kilo limuna ili 3 kg krompira da prezivi
Iron Mane
Još jedan test treba uraditi!