Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stiže ferman iz Pekinga u Teheran :P
mi za.kinu nismo mali vec smo nadomak eu i u europi smo bar geografski to nas vadi inace bi nam Čad i Mali slali humanitarnu
Lijep pozdrav, gospodine predsjedniče. Malo vam se gospođa ambasadorica Kine u BiH, previše smješka i pojavljuje na vanprotokolarnim skupovima koje organizuje separatista milorad, na kojima se degutantno govori o Bosni i Hercegovini!!! velike su separatističke težnje. To je sramno ali vjerujem da nije zlonamjerno. Kako god, te stvari treba promisliti i preispitati. p.s. molim vašeg službenika koji je zadužen za praćenje medija da vam o ovome sačini izvještaj. Hvala.
@IrfanCengicOFFICIAL mama tvoja, došla i sve oko kaveza pleše i hoće da uđe. Eeee, kako glupa fora čedo vlahahahaahahahahaa. Al samo to i možeš da razumiješ. Jadno i glupo. Vlahahahahahahhče.
Financiranje novac od 70.000 € ima 100.000.000 € u 24 ili 48 sati od nova godina 2019 e-mail: [email protected]?? WhatsApp: +33758119861
Svi oni kojima je potrebna pomoc brzo([email protected]) Nudimo finasiranje novca bez pokrica pozajmice sirom sveta za pravna i fizicka lica od 50.000 € do 5.000.000 € e-mail: [email protected] WhatsApp: +33758119861
Pravi vladar jedne super sile. Dodik se vec okrenuo prema Kini, sto je istakao i u svom obracanju prilikom inaguracije u predsjednistvu BiH. Dzaferovic i Komsic su u svom svijetu, Komsicu ide sezona peke, kazana i skijanja, a Dzaferovic nastavlja tamo gdje je skijas stao, a to je nigdje, moze obilaziti lokalne hodje i vozati se u krugu 100 kilometara gdje ima vlast.
sad ce mu Covic sankcije uvesti....salim se al je ovo bar neki znak da i velika Kina primjeti male zemlje...
Normalno da ce nam Kina cestitati kad imamo vise parlamentaraca i ministara nego Kina. I to 8 puta vise !!! A njih 1.5 milijarda rasprostranjeni kroz nekakve 4 vremenske zone, a nas jedva 3.5 miliona, i sve manje.
Jos nam samo valter fali ..... Svi su tu samo njega nema ☝️