Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa Blajburga i podrske pobijenim ustasama sada dolazi u BiH . Ispitivanje javnosti ,providni ste ustaski politicari. Hoce li ponijeti puskicu.
Ko ovoga ustasu primi, direktno podrzava fasisticke rezime i NDH.
trebamo biti dobri snjima da nas nebi blokirali za put u eu kao sto sad srbiju karaju u bulju :)
@KSAhunter ako na dnevnom redu bude odnos prema Hrvatima u BiH, najebali ste :)
@Mickey10, mi se prema hrvatima odnosimo po pravilima sluzbe a oni to smatraju majrizacijom pa se veru po planinama i prave kojekakve sahovnice i grade krizeve. kad budu shvatili da su bosanski katolici a ne hrvati bice bolje za njih. sreca pa hrvatska razmislja na slican nacin pa sumnjam da ce biti problema ako ovo bude jedna od tema drnevnog reda
PRIKAŽI ODGOVORE (3)