Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se seljaci pokusavaju baviti diplomatijom. Vrh sumske diplomatije je samokontrola da se ne dira pjevaljka masnim prstima.
@poker Ma nek ste vi najgori po tome ste i poznati
smrdu u smrdskoj jos kontaju da je 93'
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ako cemo posteno, ustaljena je praksa da su uvijek dvije zastave u pozadini...jedna domacina, druga od gosce...valjda ce sad naucit nesto iz (osnova) diplomacije i ponasanja
Што се нас тиче, усташе нас и не требају посећивати, тко им је66е.матер:)))
@NathanaelKapner1 jednom rampa dole na granici kao Srbiji na Bajakovu prosle godine i da vidis kmecanja kad se kamioni naslazu na granici :))) onda ce postavit i 10 zastava ako treba :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakvo spuštanje ustašoidnom foteljašu, prš u p.m. odakle si došao.
Nema jarane ni zastave drzave u kojoj ovi Cetnici zive a naso se Ustasa da kao pokaze princip... De ba skloni sahovnice iz BiH pa onda imaj obraz uopste komentarisati Vi Ustase ste isti kao i Cetnici genocidni agresori nad BiH i dan danas, sve se znamo nemoj mi foliranja
Da ti nije ustaša, danas bi živio u jugoslaviji sa srbima, a u BiH danas ima samo četnika i muslimanskih fundamentalista. Reci mi gdje su to ustaše i koga su to ubile nakon rata, a vi i srbi to jeste. Da nismo izišli na referendum i glasovali za BiH gdje bi bio, a i sada o nama ovisi opstojnost ovakve BiH. Reci mi na čemu to muslimani bošnjaci temelje svoj antifašizam. Kad je tema drugi sv. rat šutite jer se zna gdje je dobra većina bila (u ustašama).
@matan DA, danas bi zivjeli sa njima i kad su vodje bosnjaka birale nazalost izabrali su pogresnog saveznika vas koji ste nam zabili noz u ledja kad smo bili na koljenima, i bolje se upitaj gdje bi bili vi da smo skupa sa srbima ostali u jugoslaviji nebi vas bilo ni na mapi nego ti postojanje Hrvatske zahvali naivnim Bošnjacima koji su vam omogućili da to imate i da uhvatite predah i oslobodite drzavu a ustase opet bi nam noz zabili - sa srbima smo barem bili nacisto , barem sad znamo...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ja koliko sam cuo covijek je rekao "nema zastave Bosne"? Ako je tako Klixeee???
Da je 'Mitar Miric' zapjevao cuveni hit, mozda bi se predsjednik Hrvatskog sabora obratio novinarima. [ ...Za pomoc :) ]
....sad će dodick otići plakati vučku.......kme....kme.....
@41ustase45ujameupase Željko Reiner je po nacionalnosti Židov. Ali mu to ne smeta da bude hrvatski patriota, kao što ni Hrvatima ne smeta što je isti to što jeste.
STO SE LJUTI REINER KADA DOMACIN NIJE NI SVOJU ZASTAVU POSTAVIO HAHAHAHHAHAHHAHA :)))
@41ustase45ujameupase pa trobojka nije zastava njihove drzave hahahahah
A i gdje zastava BiH?!!
U Sarajevu...Daytonska drzava je i zamisljena tako da je sve na 3 dijela...
Samo na Balkanu. Svaki dan se probudim i zahvalim Bogu sto dole ne zivim i ne djelim zrak sa takvim idiotima.. a ima ih toliko puno i svakave vjere. Lijepi drug Tito - samo je on znao vladati ovakvim divljacima. Pocivao ti u miru. Ja od Balkana imam samo prezime i jezik - moja djeca ni to jer ne vrijedi.
Sta onda sviras ku.rcu ovdje... Palamudi evropljanima po portalima.
@sarajevowinter - imam rodbine i dodjem na odmor jednom godisnje. Ne brini, doprinesem ekonomiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ustasa u posjeti genocidistanu
Želimo Šahovnicu smjesta!!!!
tako je kad budale idu u posjetu djiikanima
rs je veca sprdacina i od nas
Tako se postuje svoja drzava!!! svaka cast Bakir bi pircao taman da je ispred njega zastava koju je nosao Arkan!!!
Како?! Прочитај лепо...његова екипа (фризер и кочијаш) га нахушкала, иначе не би он.
Kad je Davutoglu 2011. rekao stavljaj tursku zastavu, odmah je stavljena.
Cijeli dan nije bilo neke nacionalno potpaljivacke vijesti, evo je dugo cekana sve do pola pet :D ne mora ni govoriti evo stace zivot sto on nije govorio. rekao je sta ima juce. Ali ne moraju se ovi kliksovi kreativci malo izduvati : djikani, sumadija, genocidni aaaaa hebo vas bog bolesne.