{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko u posjeti BiH

F
29.10.2013. u 08:04
5
0
Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko u posjeti BiH
5
Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko u posjeti BiH
Predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko doputovat će danas u službenu posjetu Bosni i Hercegovini.
Leko će se sastati s članovima Kolegija oba doma Parlamentarne skupštine BiH, predsjedavajućim Vijeća ministara BiH Vjekoslavom Bevandom, predsjedavajućim Predsjedništva BiH Željkom Komšićem i članom Predsjedništva BiH Nebojšom Radmanovićem kao i s članovima Međureligijskog vijeća.

Bit će upriličen i susret s nadbiskupom vrhbosanskim kardinalom Vinkom Puljićem.

U srijedu, 30. oktobra, Leko će imati sastanak s predstavnicima lokalnih vlasti Općine Vareš, s predstavnicima hrvatskoga naroda i poduzetnika Općine Vareš, načelnikom Općine Žepče, predstavnicima lokalnih vlasti i hrvatskoga naroda Općine Žepče te će posjetiti Katolički školski centar "Don Bosco" u Žepču.

Istog dana posjetit će Općinu Usora gdje će održati sastanak s načelnikom Općine Ilijom Nikićem, susresti se s mještanima i učenicima OŠ "Ivana fra Frane Jukića" te prisustvovati umjetničkom programu KUD-a OŠ "Ivan fra Frane Jukić".

Leko će prilikom posjete Općini Usora održati sastanak i s predstavnicima lokalnih vlasti Općine Usora, posjetiti crkvu Sv. Ante u Siviši te razgovarato s predstavnicima hrvatskoga naroda Općine Usora, najavljeno je iz Hrvatskog sabora.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: