{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko u posjeti BiH

F
29.10.2013. u 08:04
5
0
Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko u posjeti BiH
5
Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko u posjeti BiH
Predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko doputovat će danas u službenu posjetu Bosni i Hercegovini.
Leko će se sastati s članovima Kolegija oba doma Parlamentarne skupštine BiH, predsjedavajućim Vijeća ministara BiH Vjekoslavom Bevandom, predsjedavajućim Predsjedništva BiH Željkom Komšićem i članom Predsjedništva BiH Nebojšom Radmanovićem kao i s članovima Međureligijskog vijeća.

Bit će upriličen i susret s nadbiskupom vrhbosanskim kardinalom Vinkom Puljićem.

U srijedu, 30. oktobra, Leko će imati sastanak s predstavnicima lokalnih vlasti Općine Vareš, s predstavnicima hrvatskoga naroda i poduzetnika Općine Vareš, načelnikom Općine Žepče, predstavnicima lokalnih vlasti i hrvatskoga naroda Općine Žepče te će posjetiti Katolički školski centar "Don Bosco" u Žepču.

Istog dana posjetit će Općinu Usora gdje će održati sastanak s načelnikom Općine Ilijom Nikićem, susresti se s mještanima i učenicima OŠ "Ivana fra Frane Jukića" te prisustvovati umjetničkom programu KUD-a OŠ "Ivan fra Frane Jukić".

Leko će prilikom posjete Općini Usora održati sastanak i s predstavnicima lokalnih vlasti Općine Usora, posjetiti crkvu Sv. Ante u Siviši te razgovarato s predstavnicima hrvatskoga naroda Općine Usora, najavljeno je iz Hrvatskog sabora.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: