Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogami, postalo tesno u Trokutistanu... 😂
@BiHer, dočekaste vi agresora, ko da je Tito došao... 😂
došo čoče u posjet qurčev landu.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Jel vam Filip donio bar flašu rakije za halal Sutorinu, koju je napravio na svojoj plemenitoj zemlji bosanski a ne bošnjački kralj Tvrtko još godine 1386 ! Daj crnogorcima Sutirinu da se ne ljute, daj Hrvatima izlaz na more u NEumu, Arapima zemlju i rijeke, šta će nama bijednoj raji sultana Bakira ostat (šumu nam je opuhao on i HAris) ? Smog i kanisteri za vodu, ahahhahahahahhahahahhahahahahhaha narod ZNA !
Dao je i tvojoj babi i njenoj majci 500god hebacine, trci odradi DNK mali crni turcine
DZEKNA JOS NIJE UMRLA,A KACE ,,SACE FILIP PRIOCITI..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jako mudo za visoke pocasti..!
došo čoče u posjet qurčev landu.
Čović je radi dobrih odnosa i saradnje sa C. Gorom, bio za to da se Sutorina bez ikakvoga razmatranja pokloni C. Gori, jer valjda je smatrao da to nije njegov rat, iz razloga da je smatrao da jedino treba da brani i zastupa, prostor na koji on računa kao hrvatski entitet.
Znas li ti budaletino kad je Sutorina pripala CG?! Ne znas naravno. Evo da te naucim nesto gluperdo... Kao prvo, kad je stvarana tzv. bejha, dakle 1947 komunisti su bez ikakvog razloga dali Sutorinu Crnogorcma. Kao drugo, to su uradili da bi otinuli teritoriju od Srba, to je bila trebinjska opstina. Kao trece, i najvaznije, sta vi Muslimani imate s tim, nikad niste zivjeli u tim krajevima, ma ni blizu?!
@155mmPetar Bosna i Hercegovina nije ni muslimanska ni srpska ni hrvatska nego i muslimanska, i srpska i hrvatska - ZAVNOBIH, jedna besplatna lekcija iz historije :) :) :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj covic najveci su pak sto postoji u ovoj nasoj lijepoj Bosni i Hercrgovini. hinjara ofucana.
Tito te yebo 3 predsjednika, to niđe nema
Kada je C. Gori postavljeno pitanje za Sutorinu , koja je po svim pravima BiH teritorija, onda sa druge strane nije pokazana komšijska saradnja niti prihvatljiv dijalog u vezi sa tim pitanjem.
To moze samo biti srpska teritorija, dakle trebinjska opstina. Muslimani imaju veze s tim kao sa Islandom
@155mmPetar Moram opet, Bosna i Hercegovina nije ni muslimanska ni srpska ni hrvatska nego i muslimanska, i srpska i hrvatska - ZAVNOBIH, evo još jedna besplatna lekcija iz historije :) :) :)
Monte Negro kao lider zapadnog Balkana u EU integracijama preuzima inicjativu, ili bar pokušava da se uživi u tu ulogu. Ako ništa drugo, može gratis brijanje za Vujanovića kod Skake. Duge gaće navuci, za svaki slučaj.
I ova slika sve govori koliko se Bakir pita za nešto . Čović i Ivanić uz Vujanovića , a Bakir tamo gurnut sa strane ko slijepo crijevo .
Filip je bio Vladi Sloba Milosevica. Dio iste Vlade koja je izvrsila agresiju na BiH. Izvuce se CG kao da je bila nijemi posmatrac.
koliko smeca na jednom mjestu majko mila..
Vrijedno pomena je da ce biti na kultnom mjestu Vidikovac-Zmajevac :))
Ćetiri predsjednika dvije države????? A ja cirkusa ispred Predsjedništva majko mila.
naslovna fotka sve govori kakva svo mi komedija od drzave,oni jednog ali vrijednog a mi trojicu i cista 0