Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ĐIKAN KAD NE ZNA STA CE OD MUKE ONDA POCNE DA DIJELI ORDENJE ,NAJCESCE ZA NEKE IMAGINARNE POBJEDE ;)
Sirotinja gladuje, dok se Cvijanovićka razbacuje.
@Bulevar Jedini koji izigrava superiornost si ti, a ujedno u kombinaciji sa kompleksom nize vrijednosti, ti si naucni fenomen.
Samo cekam kada ce i ubice D.Dragicevica biti odlikovane ili je to vec u tajnosti uradzeno bez javne ceremonije.
'benti minutu, fotografija k'o da je u causeskuovoj rumuniji napravljena. kapa kod tipa koji stoji kako bi svijetu dao do znanja da je nas sumski entitet drzava u drzavi, pojacava taj rumunski efekat.
@BulevarBG011BG011BG MI NE IZIGRAVAMO SUPERIORNOST - MI JESMO SUPERIORNIJI U ODNOSU NA VAS.ISKRENO TO NIJE NI TESKO JER STE U RANGU PLEMENA SA PAPUA NOVE GVINEJE ; )
@RomanijaBluz27 NEKO TRESE KAVEZ ĐIKI? :D
ONi se ne pometaju. Sto jest jest ide im od ruke. U hrvatskoj su popusli ali su u Bosni, pobjednici. Rade sta hoce.
Ko ubije nevinog,njima je heroj,na kraju ce svi oni biti odlikovani
GLEDAJ RS-A NA KARTI JEST GA ISPRESIJECALO KAO DA JE NEKO PLANSKI TO RADIO.PA KAD ZAGUSTI SJEC' TAMO -SJEC' OVAMO I OSTADOSE SAMO ENKLAVE.NEK IM JE BOG NA POMOCI
fahro je zasluzio to vase qrcevo odlikovanje
Jos malo pa nece biti te tvoje funkcije a ni tog genocidnog entiteta
Jucer se vozio pravac mokro_sokolac _ knezina nekoliko puta a majko draga opanaka, volovskih zaprega, krmadi, poneki traktor , lada, pzejac ,stojadin, yugo prava fukarestina ali zato su tu odlikovanja za genocidne prvake!! hehehe
@lale gator na tom potezu se dnevno pojede samo kg hljeba sa preostala tri zuba u glavi
moze meni jedno da ga okacim oko kurchine
svi ovi kad ogule narod u rs-u svi će pobjeći u srbiju, eno puna srbija rs patriota čija je karijera u rsu završila. dodik sebi davno izgradio vilu na dedinju, gdje živi beogradska gospoda.
Ko ovo hebe, svaka mu čast!