Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel' dotiče bilo koga ovdje da smo kolonija?
Ne.
Pa samim tim što naše Bošnjačko stanovništvo želi što više visokog predstavnika i međunarodnog faktora to nas ne dotiče već nam godi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Eto izbornog zakona...
nevjerovano u cjeloj priči da je Ursula legitimna a niko je nije birao na izborima a nije legitiman Komšić sa više glasova nego što bi ona ikad i bilo gdje dobila. Ko si ti Ursula ? Čija si ruka da znamo.
eto dodiku jos jednog radnog sastanka dok bojkotuje....
Kasno draga Ursula , BiH je u hropcu .
Doce i bit ce samo jedno veliko BLA BLA BLA znaci NISTA
s kim ce na cevape... sa Asimom?
E jos nam samo ti trebas da palamudis o nasem trosku
DOBRO DOŠLA PREDSJEDNICE
Ova krepala kuja nije dobro dosla, samo Rusija Turska kIna,
Sex Droga Alkohol -SDA
Džabe dolazi. Dok se narod ne dohaviza, ništa
Layala ne layala isto nam je...
Dolazi da promijeni izborni zakon, da trajno blokira Blok 7, da natjera naše političare na covid pasport, da najavi gašenje svih rudnika uglja i nametne 20% -tni porez na sve izvoznozne proizvode zbog CO2. I da nam kaže da se sa Dodikom moramo oko svega dogovoriti.
Oooo sad ce sve skocit. Svi brojevi.
Ma dolazi da vidi osobno ove mrake što vedre i oblače, a malo i blokiraju i sve dobro naplaćuju.
Ja se bojim da i ova Njemica ne dolazi da pomogne Smitu da bez diranja Ustava mozda nametne Izborni zakon i uvede i u FBiH etnicke glasacke kutije i tako potvrdi i u praksi da nije (ako tacno pisu neki mediji)dzaba dobio Orden Hrvatske.Pozurili CDU i CSU prije izbora gdje bi mogli na vlast doci SDP i Zeleni koji vjerovatno nebi podrzali Smita u produbljivanju nacionalnih podjela.
Hebali ste jeza Bosnje, ova dolazi da vas omeksa po pitanju promjena IZ.
Ako se ne promjeni izborni zakon gospodin Schäuble je izjavio u tom slučaju bi ostalo muslimansko ostrvo sa znatnim konfliktnim potencijalom i kao stalni izvor nemira – tim prije što je tu i samoproklamovana zaštitnica Turska.