Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nista novo da se Srbija za ostvarenje svojih ciljeva sluzi lazima. Svi bivsi predsjednici Srbije, od Milosevica pa do Vucica su najvise koristili islamofobiju u Evropi kako bi dobili poene za Srbiju i jos vise oslabili poziciju BiH lazuci kako je to islamska drzava. Mnogo je konzervativnih EU politicara koji nasjedaju na takve lazi. Kolinda se takodjer sluzi takvim lazima.
Izgleda da nije šuplja da je Makron ruski plaćenik.Nebi mu ga ova vako direktno zavukla.Kad se sjetimo da je Gadafi finansirao Sarkozija što bi ovome bile gadljive Putinove pare.
Pa cekaj malo Makron prvo bio Rotsildov bankar a sad Putinov placenik?
Evropa je najveca izdajica i kurva. Izdali su nas 92-95 izdali bi nas opet i svaki drugi put.
Pa ocigledno je da je Makron postao jos jedna ruska marioneta, bas kao Trump, Erdogan itd... Koliko god ne volim rusku prljavu politiku, moram priznati da je Putin pobijedio Zapad u ovoj deceniji. Totalno ih je srozao. Cak je i NATO pakt pred kolapsom zahvaljujuci njegovim intervencijama.
Jebiga sad je razumio i Kliks šta se desilo. Oslobođenje i Avaz nemogu spavati. Rusija, Turska pa sad i Francuska za Srbiju. Žele imati ostatak Juge u jednom paketu radi kontrole, a kontrolu preuzima demokratska Srbija. Bakir kao da je iznenađen a nije. Samo negovori o tome da je već duže vrijeme sve u planu. Pa neprave se autoputevi za Beč nego za Beograd.
@Termiti = Tipičan primjer nepisomenog mrzitelja. I na srpskom se "nemogu" piše "ne mogu" i "neprave" je "ne prave". Prvo ići u školu, naučiti svoj jezik, pa onda pokušati nešto javno pisati.
Natakarim i EU sa tom pricom, zapecatili vrata EU, ne daju prosirenja na Balkan, vuku za nos sve gradjane Balkana nekim uvjetima koje kada se ispune dobiju nogu u dupe kao Albanija i Makedonija.
EU je nesto slično kao eks Jugoslavija.. SFRJ.. malo jaca kriza i raspašće se ko kula iz karata.. lep primjer si bile one izbjeglice iz Sirije.. ergogan pustijo 300 000 izbjeglica.i kompletna EU je skoro zablokirala.. kad USA okrene leđa europi dolazi do kompletnog raspada sistema
Evropska unija nema moč kojom bi održala jedinstvo ona je unija samo po nazivu! Sjetite se kako su Grci prošli u toj uniji vidicete i kako ce proči španija , portugal i italija! Zašto ? Jer u sklopu EU svima su komercijalni i ekonomski zakoni isti ali sve zemlje nisu iste...Ne može se mjeriti Slovenija sa Švedskom kao sto ne mogu Poljaci sa Francuzima!!!
Ovaj se Macron ufur'o pa misli da je EU macro.
Nemam ništa protiv da se priklonimo Kini, koja će sasvim sigurno pregaziti ostatak svijeta. Evropa je 0 naspram njih.