Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FOKLANDI SU BRITANSKI!!! FOKLANDI SU BRITANSKI!!! FOKLANDI SU BRITANSKI!!! FOKLANDI SU BRITANSKI!!! FOKLANDI SU BRITANSKI!!! VJEČNO I ZAUVJEK, MOŽEMO SAMO SLIJEDEĆI PUT I ARGENTINU OSVOJITI!!!
I ptice na grani znaju da Malvinsko otočje pripada Argentini!!!!
a sad joj je dobar papa, joj sete ljigava
odmah prvo iskusenje.hajde da vidimo da li papa apolitican i boziji covijek. bolje bi mu bilo da iskulira ovo
Poljubila si se sa ANTIHRISTOM, samim SOTONOM u ljudskom obličju...što znči da si i ti demon...
mi smo zavrsili neku bezveze, cetverogodisnju, vecernju, skolu u kojoj su nas ucili da kazemo "meĐunarodni"
drzava se zove ujedinjeno kraljevstvo velike britanije i sjeverne irske
Znalac koju si to ti skolu zavrsio?Srednju uzaludnu smjer nadaj se pa fol ti pametan? Velika Britanija je ono sto je bila ex YU, Velika Britanija se sastoji od Engleske, Velsa, Skotske i Irske.Koje imaju svoje samoupravljanje, a vrh drzave cini premijer, a kraljica je tradicija.Kraljica predstavlja Veliku Britaniju na medzunarodnim posjetama.Itd.Ja stvarno ne znam dragi ljudi koliko vas je zavrsilo osnovnu skolu...tuga i cemer.
mi dok smo bili kolonijalna sila, pljackali i otimali po juznoj americi od lokalnih plemena, britanci su nam oteli nenaseljene otoke. to je nepravda. pa nismo dzaba pobili 90% domicilnog stanovnistva.
FOKLANDI SU BRITANSKI!!! FOKLANDI SU BRITANSKI!!! FOKLANDI SU BRITANSKI!!! FOKLANDI SU BRITANSKI!!! FOKLANDI SU BRITANSKI!!!
buhahahahaha cim argentina vrati zemlju starosjediocima, tada ce i britanija dati falklande istim tim starosjediocima :D
Kirchner je k.u.c.k.a. jer dok je Bergolio bio kardinal nije ga podnosila, a sada zeli da ucjeni papu. E pa nece moci gospodjo, nije papa tako naivan. Istina Vatikan prezire UK, ali da bude pristrasan, malo morgen. P.S. Podrzavanje homosexualnih brakova Bergolio joj nikada nece oprostiti...
Kada ce te nauciti da je drzava Velika Britanija i Sjeverna Irska. Velika Britanija je otok, ali ne i drzava
mene su ucili na casu geografije da se kaze.....Foklandska ostrva ili Malvinska ostva a nikad ''falklandska", ali u Sarajevu su sada neke nove skole
I ja bi ljubio, predsjednicu. A mogao bi uspjesno zamijeniti i pokojnika. Mnogo dobra starka.