Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frau MErkel imal kakvog njemačkog odlikovanja za ovog sa slike ON JE ZA VRIJEME RATA BRANIO FRANKFURT !
BRAO ZVIZDA,UDRI PO DNEVNICAMA... 😳
DOSAO PIZDIC SDA KRIMINALNI UHLJEB NA SAMIT DA VIDI IMA LI KAKVE PLJACKE KOD PRINCA JOS JE SAMO TREBAO POVESTI CAMPARE PA DA AKCIJA BUDE POTPUNA!!!!!!
Zvizdic nista uradio nije, osim sto se dobro naputovao, najeo i napio na racun drzave! A zena mu po Ferhadiji usred radnog dana sa L.Vuiton torbicama setka. To i nije neki problem, ima se moze se. Ali je problem sto bi tada trebala biti u Pokopu na radnom mjestu, na racun kojeg prima pozamasnu placu.
Zvizdic najgori premijer VM. Nista uradio nije a samo gluposti prica. On da ima obraza bi se povukao al povuci ce se i on i SDA mu nakon izbora.
nema sta, zvanicnici su to
Od svih u sda Zvizdic je gospodin pa vi kako hocete
ludi milojko
Bit ce reketa za ovu bandu iz prvog safa. Angela, ako ne posaljes komisiju da im mjeri debljinu asfalta i procente armiranosti mostova, nove i vece dvore ce ovih par familija praviti. Tako, da Vam se zahvaljujem u njihovo ime.
ŽIVJELA SDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tesko to ide pogotovu kad jedan vuce a dvojica koce ali ide jeste da je polahko ali ide . Sve pohvale gospdinu Zvizdicu i onim koji su sa njim.
Nemoj nikome spominjati reforme i integracije koje su neophodne za ovu zemlju,jer covjece boziji nista nisi uradio na tome.Samo, sto si uradio za ovu drzavu je to da si uzimao veliku platu od gradjana,za nerad svoj."Arhitektu" iz politicke znanosti ti veze s vezom nemas ...
pazi denise tu prebrojavaju srebrni pribor za jelo!!!
Prenesi poglavarima,sefovima drzava cinjenicu da si ma celu nacionalnog tijela i da si dio konzervativne etno-nacionalisticke politike ,koja kroz vladajucu stranku razara ovo multietnicko drustvo kroz kriminal i korupciju sto je najzalosnije prekrivate sve to vjerom ..Poruci im i to da smo najsiromasniji narod u evropi ...
Evo ga počeo ko zeljka😁
Ostavila nam Anđa migrante u amanet