Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo novi fašisti dok si reko piksla, kao što Đole reče
Sjetite se vojne parade u Parizu 1995 gdje je odata počast Armiji RBiH za borbu protiv fašizma. Čuvajmo sjećanje
@Bratko A zasto Europske zemlje ne organiziraju parade kao u Moskvi. Nego idu kod njih da marsitaju, ne znam jel to odaju pocast saveznistvu ili zbog necega drugog?
Djed Abdulaha Skake je u svojoj brijačnici 40tih godina prošlog vijeka , regrutovao bosanske muslimane , mahom neobrazovane i siromašne , u Handžar diviziju. Kakvi vi i antifašizam
Nije samo Hiko bio fasista,Ima fasista jos,moj Denise...
Svi govore kako Putin hoce ponovo Sovjetski Savez a evo gdje ja studiram u Rigi u vecini stanova okacena zastava SSSR-a. Ista je situacija u svim državama bivseg SSSR-a.
Fašisti u vidu četnika žive još nisu iskorjenjeni