Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKAV JE OVO BIJEDNIK,PITA GA ARNAUT PITANJE,OVAJ KAZE ODGOVORIT ĆU VAM NA IDUĆOJ SJEDNICI DOK MI SAVJETNICI NAPIŠU A JA NAPAMET NAUČIM... E MOJ PENISE PIZDIĆU... BEM I TEBE I TVOJU KRIMINALNU SDA!
Pizdic u Brisel Pizdic iz Brisela😂
Kae milojko da ce srusiti vijece ministara puno trose😂
Kae milojko da ce srusiti vijece ministara puno trose😂
Ovaj je Prava oklagija Bakirova.....prije rata drzo videoteku al poso je role Kakirov ...onda more i ovako ...nauci napamet jedan govor ,drzi tempo i samo ponavljaj isto; evropa,integracije,evropska unija,integracije...i jopet ispocetka....bla , bla ...bleeeee
SDA je pogubna politicka partija po BiH a narocito Bosnjake. Covjek potrosio milione na putovanja a pritom nije marke investicije osigurao??? u Sarajevu VODE NEMA
zar Sarajevo nema nacelnika koji treba da se brine o vodi? BiH je ipak malo vise od Sarajeva.
Jestel uzeli putne naloge?....mislim zbog dnevnica.
Ako im valja nek ga zadrže. EU i pridruživanje je samo igrokaz bande Čović Dodik. Ustrajavanje jednog partnera tog dvojca na odcjepljenju a drugoga na Eu ima samo jedan zajednički imenitelj: HR HErceg Bosnu ! Sa idekom DA UZNICI U HAGU budu oslobođeni u Novembru. A u svakom slučaju i ako ne budu oslobođeni slijedi OTKRIVANJE KARATA. I ko će biti iznenađen i uvređen ? SAMO BAKIR !
Vijeće ministara će biti ukinuto.
Ebo vam on mater u cku
Vjerovatno da ubjedi Mogerini da dodze u Neum na ljetovanje
ovo sve spada pod "deja vu"...
Najjači su uhljebi po Vijeću ministara i Domu naroda
kuću tamo napravi
nahoda se smrdljivac na državni račun, nit je branio, nit je hranio Bosnu .. al se nauzimo za dva života