Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Mir i sigurnost su za sve građane BiH neprocjenjivo vrijedne stvari i samo oni koji to ne shvataju mogu opstruirati naš put ka članstvu u NATO savez". Bravo Peđa!
Svaka ti čast!!! Slažem se u potpunosti, jer nestaće ideja o Herceg Bosni i o Republici Srpskoj kao državi ili pripajanju Srbiji što nacionalistički majmuni sanjaju 25 godina, smanjiće se nacionalizam u velikoj mjeri i ljudi će se okrenuti normalnom životu!!! BiH je država 3 konstitutivna naroda i svih ostalih građana!!! Treba ući i u NATO i u EU!!! Kome se ne sviđa, nek se sele gdje im je bolje!!!
Bošnjaci ne nasjedajte na komunističke laži i ne dajite glasove strankama koje nas guraju u ono u što su nas komunisti gurali 45 godina - u nove genocide i zločine protiv čovječnosti.........takve stranke su SDP, DF I NS
da neamo agresivne profashiste susede kake imamo nebi bila za nato, ova ko YES
Ja sam Pedja mislio da si ti pacifista,ono dugine boje ,fazoni,a ovamo NATO???
Vi ste ljevicari opstrukcija.Pustite pobjednicima za koje je narod glasao da formiraju vlaste a ne skupljate sav sljam samo da matematicki vladate,ali nece moci
PAZITI NA PLAN ZA NASTAVAK REFORMI: Kantonizacija, odnosno distriktizacija cijele Bosne ( uključujući i regiju Hercegovine ).
Zna Mile da u tri slijedeća mjeseca mora da riješi šest pitanja. Prvo mu ispade NATO. Ako on počne da koči, kočiće čitavu Srbiju! A onda, što bi rekao njegov prijatelj Dragan - neka je Bog u pomoći!
moram priznati........i ovaj je uvjezbao taj "ah pogled u daljinu"
@CikCikCikPogodii ma ne krade jednostavno je ogledalce sa velikim O.....a oni koji mene znaju..........dobro znaju da to nisam ja
@CikCikCikPogodii pa ti vidi ko ti je drazi !
Donesi potpis od Dode i nije problem i ja ću ti dati glas za dvije godine. PI3da ko izda !!
...sjooooj Peđa šećeru, raspali me ko roštilj, hoću da gorim...
eo sasamse se chula spedjom. kae hoshli spreda ilzguza?
@esubhanala ...nek mi ga zavali u sve rupe na sve pristajem...
Kaže nam da ne vjerujemo svojim očima.
ajd vi sad recite da li je ovaj normalan?....:)
Cisto sumnjam, prosto ne vjerujem