Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsolutno podržavam prijedlog.
@SamoZajedno Trazi ga u Bluci.
@shahzudin …neka malo… ima logike… U Bosni je najbitnije kome je najveca cuna… Ovaj odmah moze ucjenjivati 99% politicara… Ne moze mu niko nista… I Bake ga je morao imenovati, da ga ne oda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa sto nisi to podrzao kad su drugi predlagali prije 4 god.
Ma dajte molim vas. Kada su drugi to predlagali vi ste sutili, a sada izmisljate toplu vodu. Gradonacelnik se mora birati direktno i tu ne treba biti diskusije.
Bilo bi apsolutno normalno da gradjani biraju gradonacelnika i gradske vijecnike, a ne da tamo gledamo ljude koji nemaju apsolutno nikakav izborni legitimitet. Samo sto se niste sjetili ranije pricati o tome.
Jedina normalna stranka u drzavi.
Žiko ovog papka iz stranke umalo ne rekoh
A NE DA NAM SUNETAR BUDE GRADINAČELNIK!!
Tražim da Hrvati u BIH sami sebi biraju predsjednika
i ona o ukidanju kantona i entiteta
kad bi se vas pitalo svi bi bili opcina Sarajevo. Hrvatska ima isto administracije pa moze, 20 zupanija i 550 opcina i gradova.
najviše ti je seljaka u velikim gradovima
To ne odgovara sultanu el Baketu , kako ce onda postaviti poslusnu pudlicu ??
NAŠA STRANKA Stranka zaštitnika klošara, pedera, cuka i ostalih virusa pod plaštom antifašizma !
Bolje i to nego stranka turbo bosnjastva koji se u dzamiji taguju petkom, a ponedjelkom u dzep kovertu stavljaju za sredjivanje posla/sakrivanje sudskog predmeta
@stakazes Za tvoju info, petkom ne dolaze samo vjernici, nego i kategorija licemjera - munafika, kojima je kao i nevjernicima obećan džehennem. Neće niko Allaha prevariti, ne sikirajte se.
KOE MACA IZA PEDŽE IMA LIEPE OKEEEE
PA to ti je Kojoviću SDA zicer ! :))
Zar ti ne igras veceras protiv Atletica??
ma to je potpuno nebitna pozicija, ne odlučuje ništa, čak gradonačelnik ni ne dolazi na posao, samo prima plata, beznačajna pozicija totalno
*platu
SDA botovi . kako se izbori blize intenzitet se povecava
koja opoziciona stranka skupi hrabrosti da organizuje protest i ako ih znadne iskontrolisat protiv SDA ti ce i dobiti izborf