Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi vi koji mislite da je dodik glup ste u zabludi, on je pronasao savrsen nacin da upravlja svojim krezavim ovcama koje ne da su glupe nego imaju i amneziju jer su zaboravili na koji nacin je milojko dosao na vlast.
@5 Korpus baby svaki od nasa tri tora ima svoje ovce 😞
Pa dodiku bi naj vise sad paso rat nebi odgovaro za kriminal i korupciju samo bi pobjego u toplije krajeve a publika koja ga podrzava u rovove
kad ljudima ne valja umjeren, odmjeren i pametan insan kao sto je Predrag onda se jako zabrinem s kim djelim ovu zemlju. dodje mi da odem sto dalje odavde i od ovog poganog, mrzilackog i predrasudnog drustva
ko ima zrno mozga odavde će otići
Ovi Srbi samo nešto slave, te dan ovaj, te dan onaj, svaki dan nešto obilježavaju. Haman im je sve potaman. Ja mislio oni najbjednije područje Evrope. Haman sam se prevario čim vazda nešto slave.
Znaš Bošnjače, nije davno bilo Sveg' mi sv'jeta nema petnaest ljeta Kad u našoj Bosni ponositoj I junačkoj zemlji Hercegovoj Od Trebinja to Brodskijeh vrata Nije bilo Srba ni Hrvata A danas se kroz svoje hire Oba stranca ko u svome šire Oba su nas gosta saletila Da nam otmu najsvetije blago Naše ima ponosno i drago. Safvet-beg Bašagić "Pjesma Bošnjaku" 1891
Danasnje stanje u BIH je rezultat UZP /Udruzenog zlocinackog poduhvata/ i genocida, pocinjenog nad bosnjacima 92.-95.god.o cemu postoje Presude Medjunarodnog suda u Den Hagu.
Mindjuha!!! Dobro je ba i tebe.Polahko!!
Samo vi pametujte, komentari su vam na mjestu nema govora. Svaka čast Kojoviću koji se oglasio, sram da bude vrlih prvaka u Bošnjaka, kojima za svaku reakciju treba da smisle šta da kažu pobogu.
Dodik samo provocira. Budalaština.
srbi komsije nase nikako da shvate da smo jaci.
Tko se vatrom igra, taj ce se lako i oprziti.
Sto su se ovi nasi komentatori rakokodakali.Svaki na svoj nacin....
https://faktor.ba/vijest/dzaferovic-ako-zvanicnici-iz-rs-a-potkopaju-dejton-prvo-ce-nestati-taj-entitet/36051
Ma libo me ba ra'q ako smijete mali srpčiči napadnute pa da završimo s vama za sva vremena da vas do BGpašuluka protjeramo samo nemojte više prijetiti ili napadajte ili začepite vaše smrdljive gubice... Mir s vama
Dok nam je Vitez Koje,,,,,sigurni smo....😂
Alo Kojovicu, jel vidis ti sta ti pisu ovde braca sugradjani muslimani? Zar ti nije jasno da si za njih samo jos jedan smrdljivi srbin?