Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao sto juce Pernar u Hrvatskoj rece,hocete treci entitet u Bosni a evo imate hrvatsku drzavu u kojoj zive samo Hrvati i koji bjeze iz iste.Ovo je samo politika HDZ da zamaze oci hrvatskom narodu u hrvatskoj da bi se pobjeglo od stvarnih problema.
Isto se i za bosnjake moze primjeniti. Hocete cijelu BiH??? Evo imate 23,5% gdje ste glavni pa nemate ni vode. Ovo je samo politika velikoislamista da zamaze oci muslimanskom narodu u bih
@Administracija sve u pravu. Plata 4 stoje,pare i mito dragi...a sve pod opaskom Allah.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Od trećeg entiteta nema ništa, uzalud im trud!!!!!!!!!!!!!!!
ne će bit ni bih a kamoli trećeg entiteta
@Hektor Bosne i Hercegovine će biti, ima je i bilo je i pored mnogobrojnih nasrtaja!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Predrag je sve fino objasnio a na gradjanima BiH je da ne nasjedaju na populizam HDZ-a i da nastave postovati i stiti gradjanka prava svakog covjeka u BiH. Najbolji demant ovoga sto trenutno dolazi u vidu deklaracije iz hrvatskog Sabora ce biti tradicionalni masovni dolazak na Bozicnu ponocku u Sarajevu a bogme i u sve katolicke crkve diljem BiH u kojima to nece biti zabranjeno!
Bošnjaci Katolici su manjina u BiH ,a u Hrvatskoj- Hrvati Muslimani nemaju nikakva prava kamoli konstitutivnost iako ih ima više nego ovi u BiH.A još da ne govorimo o presudi u Hagu.
mlad si ti još
Nikad se nisu ni ponašali komšinski!! Uvijek su hinje bili!!
E jes mi mrzak ovaj Kojević
Koji ste vi šupljaci , puna vam usta demokracije i političkih prava ali kad to isto treba primjeniti na grad Mostar onda se traže izborne jedinice kako Hrvati ne bi imali većinu u gradskom vijeću. Što u Mostaru ne zelite " građanski izbor" već podjelu grada.
Volio bih da i u Sarajevu ima toliko različitih mišljenja kao što je bilo u HR. Pa ne bi bili neki blokovi protiv nekoga već bi se sjelo za stol i razgovaralo. Srušite prvo blokove u glavama pa vam neće trebati u politici.
Slušajući Fra Ivana Šarčevića dođe mi da počnem cijeniti vjernike, ali se onda okrenem oko sebe i ne mogu.
Sejdo je prepreka tim odnosima!Pitaj one koji su nama izabrali bosnjaka a sebi talibana!
Nešto mi ovaj Kojović baca na onog shemale-a Brnabića.😀
A ti kojoviću, koje si ti pleme ili vjera ili nacija...mudro se izvlačiš i hoćeš izigravati heroja ko i komšić?
Mnogi nece da shvate da smo prvo glasali protiv Covica I njegove politika, a zatim za Komsica I tu se nista nece promijeniti.
Kurva Srbija i kurva Hrvatska bit svog opstojanja su izgradile na nasrtajima na BiH. Bošnjaci katolici i Bošnjaci pravoslavni to moraju promozgati.
@Wyatt_Earp Možda ti nešto nije pravo ili liči na neko etiketiranje ali nemojmo se ponavljati.ovoljno je osvrt na pisanje recimo fra Anđela Zvizdovića ili Ilije Garašanina.
upravo tako. donijeti deklaraciju o tome.
PEDJA FELS. UHLJEBE TVOJI SU PROTJERALI I POBIL. HRVATE I BOSNJAKE U RS STA SI DOSADA UCINIO ZA POVRATAK I KAZNJAVANJE SRPKIH ZLOCINACA OSIM STO PROSIPAS LAFINU PO SARAJEVU , TUZLI I ZENICI
I vrapci u BiH znaju sta je cilj nasih lijepih i dobrih komsija. Sta bi mi bez njih ili oni bez nas bilo bi dosadno,