Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, pusenje bi trebalo biti zabranjeno za vrijeme upravljanja motornim vozilom.
hoces li ti nekome pusiti ili ce ti neko pusiti u tvom vozilu to trebas ti odrediti a ne drzava joc ce nam odrediti koliko cemo vode pustati u wc solju
@zeljeznicar50 To je isto kao da kažeš "hoće li se neko vezati u tvom autu je tvoja stvar a ne države". Kakvo banalno razmišljanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Los zakon Jos sad ide i zima zamislite kako ce djeci bit hladno cekat napolju dok ja ispusim cigaru u autu
Napokon fina vijest..samo se bojim da ne bude samo mrtvo slovo na papiru
Jednom gledam, EKO-taxi, vozač puši i još baci opušak kroz prozor na semaforu! 😹
jel uveden ikada zakon o zabrani skidanja do gola na sudovima BiH?
šta ćemo sa pravim kriminalcima u vlasti, pusti pušenje i te gluposti?
Zakon je trebao biti donesen odavno. A uz to povecati cijenu cigareta. Kada jedna kutija bude kostala 30 do 40 maraka, ne bi se pusilo kao do sada.
Jos pusacima ko hitler stavite trake na ruku i zatvorite ih u koncentracione logore.. Ova ce kap preliti casu. Podavice ih narod rukama
---- kao i u privatnim automobilima ukoliko se u njima nalazi osoba mlađa od 18 godina Da li je i osobama mlađim od 18 godina zabranjeno pušenje ? BAr u automobilu, normalno ne možeš zabranit u nekoliko hiljada SDA NARGILA BAROVA !
Nije stvar u pusenju, nego u kontroli, ali svega sto je lobijima tesko kontrolisati. Tolika hajka na cigarete, a alkohol se ne spominje, zlo oboje - ali budimo realni - zna se sta je vece zlo.
zabrani zeljezari da truje 100 000 zenicana ako smijes.
"pusicu dok ne crknem" ...... :))))))))))
Nista mi gore nema nego dodjem na autobusku stanicu, cekam bus koji prilazi, a ono masa kraj tebe, a neki lik cigara mu u ustima i pogusi sve oko sebe, ali on ce nju da ispusi do kraja, a i da se gura da udje u autobus.
To ima djece starije od 18 godina???
garant mislili na drinskog, francipicku i nine, neno, nunosrb, sts li...
jos jedan nesprovodljiv Zakon u nasoj sredini koji nema neku veliku vaznost, a iza kojeg se kriju novi nameti i pranje para.. Nesto poput Zakona o zastiti zivotinja, koji je nametnut svim gradjanima BiH, i nicemu ne koristi, izuzev ublehaskim organizacijama poput Dogs Trust, kojima omogucava laku lovu preko grbace gradjana...
Svakako i to pod hitno usvajanje.Na prodajnim mjestima duhanskih proizvoda obavezna legitimacija za mladze osobe.
Nisam za potpunu zabranu pušenja u osobnim automobilima …sve je stvar dogovora ..ako ne smeta volan zašto zabraniti :-))