Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......... dok su, kako su rekli u Državnom sudu, Admiru Ahmetspahiću i Bobaru zatvorske kazne od po godinu zamijenjene novčanim. Gdje ovo IMA, u kojoj drzavi? Dobijes godinu robije, i platis da ne ides u zatvor, kako bi imao vremena za vise kriminala. I onda se ljudi cude kad omladina kaze " mi bi u drugoj zemlji da radimo".
da je kakva gola guzica u pitanju bila bi i slika ili ilustracija....a od ovog JebiVJETRA slike nemate...imate al nemate
nikad zaboraviti ona me prvo boba dodala na fb pa me kurava blokirala kad sam joj rekao da bi joj lizao sise mmm
Svi su kriminalci samo su Bosnjaci nevini u svemu