Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzilastvo treba uhapsiti , Dudakovic i borci su heroji Bosne !!!!!
Vidi što četničići i ustaše malene dislajkuju. To su ipak heroji i opet će ako Bog da ako zatreba braniti ovaj narod avaši se vješaju i otrove piju pišljive kukavice
Kaze moja nena: " Aj'd dobro sto je ubijo Srbe pa da mu se to i ne racuna u grjeh, al' zar ne vidjeste klip dje pobi one nase muslimanske mladice ko kerove ili onu dvojicu sto su gole vozali na haubi. A dje su sve ostale nevine zrtve sto kamera nije uslikala?" I on je jos za vas nevini heroj?!
Gdje je taj klip gdje ubija "muslimanske mladiće ko kerove" uz dužno poštovanje ali tvoja nena je debilna i nažalost rekao bih i da je deluzionalna..
na šta li si ti tek nalik, kad ti je nena toliko debilna.....
Blajbok je terapija i u poznim godinama!
Narod zna Konju zeko. prvo dobro iscitaj definiciju genocida i sta genocid obuhvata po povelji UN iz 1949 godine E takvi su nama Bosnjama bosancima solili pamet. od 1945 pa do 1992. Nikad vise golube gacavi
Narod zna
Narod zna
Senator bl Sta si ti to zelio reci pa se nisi znao izlaziti? Nesto srbi , smece , turci , bosnje begovi.
ko je branio Bih u ratu sada ga ta BiH hapsi,a oni koji su je napadali i negirali sada sude onima koji su je branili,jos kao borac armije BIH sa puskom to sam govorio ,ali smo mi krivi zato........zasto ne ganjamo zlocince ....,zasto ne svjedocimo........zasto sutimo.......,zasto to ne pricamo na Tv-u....,zasto se svadjamo,a heroje hapse....,
Ja da sam srbin,a Bogu hvala nisam mene bi bio stid da sa onolikom silom gdje su srbi u pocetku rata imali vise tenkova nego Bosanci Bosnje pusaka i da ne pobijedim u tom ratu . Naravno puske su imale 4 do 5 metaka rijetko koja vise
Jos da osude dzukelu na dugogodisnju robiju, i po mogucnosti da robija na Tunjicama ili Foci, pa da mu se neko kako valja nayebe majke.
on se vama već najjebo majke, a što se osude tiče - imaju vlasi pravo da sanjare...
BOŠNJACI GLAVNI SVJEDOCI PLUS VIDEO ZAPIS I FOTO ZA LIKVIDACIJU BOŠNJAKA, ŠANTIĆ PLUS SRBI
Gledao sam originalni snimak ubijanje one djece u Trnovu od strane onih SKORPIONA. Da bi spasili svoje guzice neko im je iz vrha napravio snimak laznog srijeljanja te nevine djece pa se na kraju radnja videa zavrsava ustajanjem svih streljanih i svi se grohotom smiju Naravno lica im se ne vide. Boja kosulja i eksterijer djeluju vjerodostojno .
Zločini nad pripadnicima APZB? Ja znam da je onaj smrad što su ga golog na džipu vozali držao prodavnicu u Bihaću nakon rata, gdje i danas živi i radi, a trebalo ga je odmah roknuti. Svaka država eliminiše svoje neprijatelje, vanjske ali i unutrašnje.
ako sudjenje bude pravedno dobice dugogodisnje robije
Rekao sam neka su uhapseni da se jednom dokaze njihova nevinost. Opet me stid predali smo ih zive srbima u ruke Atif i 5 Korpus su sretniji dani mog zivota. Srbi kao dokaz imaju video snimke. Snimci i glas se danasnjom video tehnologijom dadu nastimati kako zelis te se dadu namontirati da pokret usana moze biti sihronizovan sa bojom glasa optuzene osobe
Realno babo Atif izlazi za 10 dana a nakon toga više nema ni pomisli na to da se Atif optuži za bilo šta, dodje mu ko imunitet, ekstra fol.
@NarodZna1 Vi srbi ste zaista bolesni ljudi, jasenovac ste uradili sami sebi da bi opravdali sve zločine svog naroda u budućnosti..
Oni koji su nas ubijali danas nas hapse i sude..