Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ljudi ne žele jednakost, oni žele nadmoć nad svakom osobom koja suprotno razmišlja i živi.
@mojprofiprofil jest vala, sjasite vise... jasete nas vala pravo
Ma zbog cega. Povodom cega. Sta su to oni uradili "dobra" u Svijetu pa da im se odaje priznanje paznja i pocast.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Sve ok, ali sto ne pitate Dodika da i tvrđavu Kastel osvijetli Gay bojama?
Sta je sa gayevima iz RS? pa zasluzuju oni prava! hocemo da i gradsku upravu u Banjaluci kao i tvrđavu Kastel obojite u lgbt boje, pa onda i cijelo Sarajevo. Sarajevo je vec pokazalo toleranciju paradom, red je na Banja Luku
Taman posla, u BL samo litije i porodicne setnje!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok imamo ovakvog gradonačelnika kao što je Abdulah Skaka sigurno je da će se njegovati tradicijske vrijednosti našeg naroda. Vrlo je moguće da će lažna ljevica u slučaju da dođe na vlast imenovati homoseksualca za gradonačelnika. Doduše u komunizmu kao preteći SDP-a nije se njegovala ova europska vrijednost.
Sa relea na humu mozete samo na glavu da letite ,bas po propisima kako zakon nalaze.
Ovi lgbtvqrac su veci zlotvori od nacionalista, a zasto, ako prave povorke i uznemiravaju 99℅ normalnih ljudi, sta bi se tek desilo da im se da vlast???? Gori bi bili od Hitlera i cifuta zajedno. Svi bi mi morali da se trpamo u bulju i za koju godinu ne bi se vise ko imao trpati jer nema novih generacija, nema potencije, nema ko da ih izdrzva. U roku 20-30godina nestaje ljudskog roda.
UŽAS
Ove bolesnike i sotonističke sluge, te tzv. novinare i vlasnike Klixa pod hitno na respiratore, kako bi spasili ovo malo preostalog morala, BiH i kakve takve budućnosti! Rat je ostavio puno gamadi na životu!!!
dosta vise mamu vam bolesnu
U BiH legalno postoji 16 četničkih udruženja ali valjda će se sve srediti kad zabranimo LGBT povorku. NAROD ZNA će zabraniti četnike? Pripadnici ove zajednice su mahom kulturni, miroljubivi i obrazovani što je najpotrebnije ovoj zemlji. Pogledajte malo oko sebe koga prihvatate, a koga mrzite.
Da li ih iko šuta po ulicama. Odgovor je:NE Da li zele ravnopravnost? Odgovor je:NE! Da li zele nadmoć? Odgovor je:DA! Znaci niko ih jebeno ne dira ni uznemirava a oni se nasli zapostavljeni u sistemu
😂😂😂😂 Skaka na aparatima
Joj FGR-ovaca bolesnih... Odje*ite vise
Ma jok!!!
Provokacija
neka sebi nabiju sijalice u dupe pa neka svijetle
je*ite koga hocete i radite sta hocete u svoja 4 zida da narod ne gleda vasu bolest. koji k imas sta paradirat i jos da se vijecnica oboji vasim bojama. Skaka ne daj ni pod razno. i to prava sto imate treba vam oduzeti sve vam bolesno.
Evo samo nisu. Mrs u pm