Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte meni da i ja konačno nađem curu jer koliko sam single čini mi se i da nemam drugih kvaliteta za ponuditi, a rijetko koja se lijepu za Astru benzinca iz 2001.
bizi odavde i odma ce ti zivot ic uzlaznom putaniom prie nego Becirovic zavlada!!!
Nema druze kod danasnjih djevojaka prolaza bez keša, dzaba ti sve
Potroše ljudi naših 70 000KM od građana koji uplaćuju poreze, doprinose, ova vlast to lagano spička i onda mu se to auto ne sviđa i sad oni ko biva dobri oni će to donirati, donirajte iz svog džepa pa budite humani majmuni jedni, imal iko kontrole nad ovim budžetom i potrošnjom naših para, ovo je van svake pameti
Imate li vi kakav prijedlog kako da se poveca zaposlenost, poveca zivotni standard gradjana. Tu vas nigdje nema. Na zalost niste sami.
Donirat ce sto uopste nije njegovo🤣vec ukradeno od naroda🤭
Kreten bi da da nekom svom udruzenju pa da ga se dočepa đabe, kreten čelavi...
Jadovima ce ovo biti tema pola godine i nista drugo nece uraditi a zaradice 50 000km usput. Stoka lopovska koristi ovce od naroda jer su sigurni u to da se niko nece buniti. Pametni su otisli iz BiH a ostale su ovce kojima je sve ravno... Slovenija za 1 dan organizuje proteste i okupi se 20000 ljudi, u glavnom gradu u BiH to jos nikad nismo uspjeli, TUKE OD NSRODA.
Evo ako cete ga donirati ja imam dijete nepokretno ima 21 godinu ne hoda ne priča ne čuje teška mentalna zaostalost osim toga i ja sam 100 % invalid
Dajte Benjamini ona ne voli crnu limuzini nego bijelu🤣🤣🤣
Necu ga voziti ja jer ja cu dobiti bolje drugim kanalima, ali ima bruda iz stranke neki klub, bezveze osnovao da klepa donacije, pa cemo biti fini dati ga njemu na koristenje, da moze na shishu ici sa audijem.
Populizam teški
Nije problem donirati. Pare su date za audia. Već se ugradio neko.
Mi djecu liječimo porukama a oni od naših para kupuju auta od 70 000 KM i onda mu se još to ne sviđa i sad oni će to pokloniti nekome, a mame vam rasipne
Donira će rodjaku za rodjendan.
Audi od 70K nikome nije "neophodan". Prodajte ga i pomozite nekom konkretno.
Pa debili jedni opet je taj auto placen iz budžeta a mogao se novac utrošiti za nešto drugo. Vidite kako ima para za auta a nema se za invalidnine itd?! Prodajte auto ne treba nikome auto! Podjelite sirotinji novac!
pa donirajte ge u "NARODNU KUHINJU", a oni ce vec znati sta s`njim
Ne mogu da shvatim ljude koji su glasali za našu stranku, ali nip je najveći krivac i njegova koalicija sa krpeljom ns. Sdp je posebna katastrofa sa Nikšićem i Mijatovicem, umjesto da je glavni u stranci Bećirović. Populisti i neprijatelji Bošnjaka.