Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Gledaj naopako okačene zastave BiH ispred Suda BiH. Sami se sebi rugamo. Kako da nas iko ozbiljno shvati?
Ima zlocinaca puna Vlasenica, neki rade i po opstini, sepure se i nikom nista. To je mjesto gdje je najvise ubijeno zena, silovane djevojcice od 12 godina. Nisu nikog ama bas nikog spasili, ni pokusali, bijednici, bijedni. Sjetimo se sestara Karac i njihovog brata Seaada koji su vjerovali svojim drugovima, a oni prave drkotine i UBICE!
Svi Pajići iz Vlasenice su poznati četnici i još ih ima koji če doći na odgovornost
genocidni terrorista ....koliko ce dobiti, 3 godine ?