Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakako, bahati babini sinovi koji jos nemaju godina za auta pa voze elektricne romobile su itekako rizik, pogotovo na najvecoj setnici!
Samo drakonske kažnje riješavaju problem ili kao ja, kada mi svira a šetam sa ženom, neću da mu se maknem sa trotoara i uvijek polemike i svađu stvaram namjerno, tjeram ih na ulicu, pa nije vam ovo babovina postoje pravila. To drakonske kazne ili kad se bahate, svezati dva vaspitnopopravna šamara, i tu završiš sve.
jes eto treba ti milion da voziš el. romobil, to se samo kod nas vodi kao luksuz
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Odlicno i treba zabraniti
@382 Nema veze,zato tvoj stanivukovic voza bakine porculance na skuteru...
Pa već je zabranjeno (imaju znakovi za pješačku zonu), samo niko ne kažnjava.
ovo može predložiti samo onaj ko veze s vezom nema i ko od Mahmutovca nije dalje maknuo...
Da se 20% cinjenicno ukradenog novca ulozi u infrastrukturalne projekte svima bi zivot znatno bio ugodniji. Treba praviti ovakva poredjenja cisto da se vidi koliko je zaista bosanskohercegovacki narod opljackan od zlih marijoneta zapada i istoka.
Slazem se! Al prvo napravite biciklisticke staze po,Starom Gradu i Centru, a onda mozete zabraniti i saobracaj za sva vozila osim Gradskog saobracaja!
Kada je biciklo ubilo nekoga? Svako malo nam stradaju djeca i sugradjani od automobila, u strogom centru. Sto je najdegutantnije, nakon okupljanja povodom tragicne smrti sto ce se ispostaviti dvije djevojke, sutradan odrzan sajam bijesnih automobila ispred SCC, fuj..
Kakve ba bicikle,nikad ,stoko seljačka!
Mozda bi bilo bolje da idemo u suprotnom smjeru? Da urbanisti naprave plan gdje u prvom pogledu imamo zelene pogone(biciklo, romobili...) za gradski tansport. Briga manje za gorivo, fizicku sigurnost, stres od guzve a i manje zavisimo od strane nafte
Zabraniti svuda, nek ga voza u avliji
Mogli bi malo karat Benjaminu .
Sirom svijetu uvode zabranu vozilima u uze gradske jezgre, kod nas obrnuto. Natrpaj krkana sto vise, da mogu parkirat na trotoar, uz caffe bastu, gdje ce hadzo koji korak napraviti.
Zabrana je u svim vecin gradovima Evrope!
Haj ne petljaj, putujemo, vidimo gdje sta ima. U svakom vecem gradu svijeta regularno iznajmis bike i odes s jednog kraja grada na drugi, a u mnogim vise ima skutera nego vozila
Ja tebi nikakvu prijetnju nisam uputio,ili rekao da bih ti ja licno ista lose uradio...
100%
Prijedlog je glup, zabrani vozilima ( osim hitne, policije, vatrogasaca i dostave ) kretanje centralnim ulicama
Podrška