Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebo li vam "nacionalno pomirenje" sve! S kim da se mirimo? Sa zločincima koji negiraju genocid, silovanja, masovne grobnice? Sa onima koji svaki dan najavljuju raspad BiH? Sa onima koko entitet nazivaju državom? Sa onima koji nazivaju entitet imenom jednog naroda, iako su svi "jednaki" i konstitutivni! Entitet, nit je "republika", nit je samo "srpska"! Marš u P. M. nazadnu!
@CZ1991 Milost Srba 42-45 je 110.000 pobijenih Bošnjaka od četnika.
@CZ1991 Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa ljudi shvatite da se genocid i genocidne tvorevine ne mogu vise tolerisat u srcu evrope u 21 vijeku a tebi ruski metuzalemu ako ih je zao vodi te ih u rusiju(srpske vodje) svakako imate viska zemlje po sibiru koliko hocete
ista pustara, ha sibir, ha rs
prece je ukiniti nadleznosti RS-a nega njeno ime.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Inzko slovenec na platnom spisku Rusije
Počelo je počelo. Sad svi lajte jedni na druge po društvenim mrežama i portalima.... Poslije će neko ubiti svata..... I biće "ko je počeo rat na mom otoku". Kreteni ne lajte i ne potpirujte /ovo mislim na ove mislioce Klixovce čiji je radius kretanja u zatnjih 20 godina bio 1 kilometar i usput su toliko načitani što se vidi iz huškanja i lajanja.../
Od jednom se oglasio iz zimskog sna i Inzko i Vijece za implementaciju mira i gle cuda na inicijativu Ruske ambasade... Kome jos sta nije jasno
Ako Radmanovic povuce potpis za Nato,neka i Bakir ponisti babin muhur.
Beskorisni k'o papuce po snijegu...
ja predlazem da federacija promjeni ime jel me to vrijedja
Amerika je to....
gledaj koliko su se svi digli, a kad dodo slavi neustavni praznik, organizuje neustavni referendum, prijeti svaki dan otcijepljenjem... niko ne reaguje, eee gdje i skim mi zivimo
Ako ne mozemo protiv evrope, amerike i rusije koje su za razvaljivanje Bosne cak i nakon 24 godine od mirovnog potpisa koji je samo zaustavio rat ali nije donio mir ,, skinuti zlocinacko genocidno ime republika srpska u kojoj u ustavu jasno stoji da je entitet 3 naroda i sotalih gradjana , onda ne trebamo ni postojati. ebes nas i nas strah. Albanci su pokazali da treba ici u bubrege. Ako nemamo podrsku par jakih , onda je rat jedini izlaz a ne ludacka kosulja vec 24 godine.
to ona krepalinasaziva... koja podrzava zlocince ...
10:8 tooooooo
STO NIJE BAKE TRAZIO RANIJE DA SE UKINE NAZIV RS, NEGO SADA POSTO NEMA SA KIM U VLAST????
MA FOLIRAJU DODIK I BAKE, OVO JE DOGOVOR DA UDJE SDA U VLAST😀😀😀😀😀
@Maslinova..mi smo ućili historiju.. I bilo je i tema rat bivśe Juge. Rs Alijin potpis je bio da se rs manji entitet integrira u Drzavu BiH. Ali sve nije uspjelo a zna se zaśto..Mozda je sad vrijeme doślo da se rjeśi to pitanje..a to nije samo ime.
Ruska ambasada treba da gleda svoja posla a ne da se mješa u unutrašnje stvari jedne kako oni priznaju, suverene zemlje, u protivnom pokazati im put za Moskvu.
Ocekujemo isti komentar i za amabasade USA i Njemacke