Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi sve nešto lafo pričamo za nekakve korupcije, podmićivanje i slične stvari, a svi to radimo. Daj bajaderu kad dođeš doktoru, da te gurne preko reda. Podmićuj profesore, kao u ovom slučaju. Daj para ispod stola da te primi negdje da radiš. Daj policajcu da ti ne piše kaznu, pa se onda žališ kako su podmićeni i kako "uzimaju" pare. Sve je to do mentaliteta i to se nikad neće promijeniti. U krvi nam je da lažemo, varamo, petljamo, mutimo itd.
I glavni problem u svakoj tematici je naš mentalitet i mentalitet Balkana, općenito. Recimo, jedan švabo nikada neće baciti smeće iz auta na primjer, već će sačekati narednu kantu ili kontejner i tu izbaciti. A bošnjo fisne iz auta u rijeku, pa poslije kad je neka katastrofa, krene da pljuje. Ili još bolji primjer recimo kada je ograničenje brzine ovdje, nikoga nije briga, a kad ode u Njemačku, brine i o najmanjoj stvari. Mi smo ljudska sramota, svi mi.
trenirate strogocu na nekoj tamo SDA balijci. pitajte brku na Ilidzi neke stvari
HAPISTE GAMAD NA FAKULTETIMA!!!! ONI STVARAJU LOPOVE I LJUDE KOJI CE DA DAJU I UZIMAJU MITO!
Covjek prezivljavo,sta je sa ovima sto milione bubaj. .
Primamo mi fore svaki dan. Hapsi sviju !
Nista profesor nije vise kriv od roditelja te djece!
Ma roditelji su tu krivi dosta. Natjeraj djete da nauči a ne plačat za dijete da postane glup. Zato nam i jeste ovako.
@Sprzo307 Ne mozes ti konja naucit ako on nece
Tako i treba, odmah hapsiti pa će biti manje korupcije u ovoj koruptivnoj državi.