Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ispitat poslovanje "Euro-Asfalta" i sestrinskih tvrtki "inzenjering D" te veze sa BH politicarima.... http://www.federalna.ba/bhs/vijest/81387/video-gdje-su-kubici-i-tuneli.
Izjava policajca napisana nekih 80-tih godina... ""Išao sam trasom i smatrao. U visini džbuna začuo sam vanbračno seksualno šuškanje. Prišao sam i naredio: "Obustavi!" Gornji subjekt mi je rekao: "Polju bi me u dupe!" Dok sam ga privodio u stanicu, cijelo vrijeme me je vrijeđao riječima: "Ne tucite me, druže milicioner"
NIje postojao prijedlog za nagodbu , niti odlezao je 3/17-tine kazne pustite ga na slobodu....