Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazu svi su pred zakonom isti...a ovom balavcu lisice na ruke...a onom inspektoru mup koji je suradjivao sa dilerima samo sto nisu crveni tepih prostrli...
19 ima godina, zamislite sa 30 godina šta će da radi ?
@donvito halo momcino jel se tebi stari objesio pred ocima ko njemu? Lezi keru
Kaznena politika je takva da ce ovaj mladic vjerovatno dobiti uslovnu kaznu i novcanu zbog narusavanja javnog reda i mira uz mozda 2 do 5 godina zabrane upravljanja motornim vozilom, s druge strane, vrlo nesmotrena akcija policije koja je mozda mislila da je Miami Vice pa da se upustaju u potjeru lica kroz grad, ugrozavajuci sve redom. Zna se procedura, zapisu se tablice, vozilo se prati i formiraju se presretaci odnosno punktovi.
Napalio se lik na film fast furious hahaha
zasto ovo objavljujete, mali jedva da je punoljetan
Ne vidi mu se faca na toj maloj sličici, evo veća: https://static.klix.ba/media/images/vijesti/b_190524061.jpg
Nije ti ovo ustikolina seljačiću,u maskirnim tolama,to se još samo po teferičima nosi papak,je.o te zisko ,na njega se furaš .
Jos se opire e moj sine ne znas sta te ceka
SDA mladez
Zasto bi onda bjezao kad se moze izvuci ako je SDA? Daj odluci se vise.
odose bubrezi jasko dragi
Lako je ovog kukavca razvlaciti po cesti ...☝️fujjjjjjj
Buraz kakvu je marisanu dobio unutra..... Udri to govono uskurceno
Jesu ga odradili,mater mu je u Gorazdu zabolilo.
spale gace jaro