Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
👍👍👏👏 samo neka se deblokira rad skupštine. U protivnom, ostaju bez plate svi zdrastveni radnici, sudstvo, policija i mnogi drugi...
@Nov iGrad ma daj, prva stvar, trojka SDA,DF i SBB koci sve i oni orgijaju po nama!
Jednostavnije je da si napiso samo "uhljebi'
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto ce im sporazum kad im je Celik kako kazu, legalno izabran?! Haha....sada se vidi da nije legalno izabran. Zato nikakav sporazum sa mafijom ne dolazi u obzir.
PISAM TI SE DANIJELA NA TATIN ZLATNI LJILJAN. POSEREM MU SE NA ZLATNI LJILJAN. KUFER I MARS KOD SVOJIH U LISTICU hihi. USTASICO!!!
Ne vjerujte ništa ovim prevarantima, crveni, gej društvo i dinovci, ne znaš ko je gore smeće.
sa SDA nema sporazuma i dogovora, njihovo smo sve vidjeli, podrška Vladi KS
Konačno je i Čelik shvatio da nije legalno izabran na mjesto Predsjedavajućeg, a prepao se i krivične prijave. Ne može čovjek noćima da spava i sve govori "Što mi je sve ovo trebalo", umjesto na mjesto Predsjedavajućeg, mora u zatvor.
Konakovic svojim djelovanjem priziva nemire u KS .
Hoćemo Danijelu!!!!
Danijela i Smiljana dođoše...
Kaze Damir Niksic na svom profilu: "SPORAZUM koji SDA trenutno promoviše po medijima kao svoj je zapravo sporazum koji smo Marjanović i ja ponudili prošle sedmice. Pa ti ljudi su zaista nevjerovatni. Laže i paralaže paraskupštinskih parasjednica. Bukvalno me tjeraju da ga sada kao šef Kluba samostalnih i nezavisne ne potpišem, ali onda ne bi potpisao nešto što sam im prošle sedmice nudio."
@CapCarap To je tačno tako nudženo SDA-u prošle sedmice. Mora im se priznati da su spin majstori. Učili su od najboljeg. Zlatka, crvenbega 😂😂😂
Samo je kod nas normalna ponuda - vi sazovete, mi vodimo. Pa valjda je logicno, dok se ne smijene da vode, cim ih smijene da ovi preuzimaju vođenje.. e klero-nacionaloste iz esdea, samo da je sta krsit...
Vidi lopovskog pogleda u ove!
Joj pogleda ...
@rajvosa1987sa PROSLA PUNO HURACA HURACA POZNATA DA VOLI U DIJAGONALI BIT DA JE DVOJICA ŽEGAJU...IMA NA SEBI RUPE OD ČIKOVA TO KAD JE GLUMILA "PEPELJARU" ..HIHI
Vidim ukljucili se sda botovi danas kao nikad prije. Lagano se ide prema unistenju Scepine nazovi stranke i sda uhljeba koji nece imati ni 10% na sledecim izborima abd. Unazadili ste drzavu zadnjih 30 god ,a od danas dabogda sebi zivot unazadili narednih 30.
ZAMKA,NAVLAKUŠA...Pročitajte propise koji su dostupni na web stranici SKS !
žele stvoriti percepciju da su oni za "rješenja", a u stvarnosti niko ih ne *** 2 %
Joj Danijela kako si naivna ko francuska sobarica hahaha