Predsjedništvo BiH
0
Predložen budžet do 900 miliona KM
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budzet je trebao bit MILIJARDU I 8 MILIONA, ako su ona dvojica haduma prihvatili manje treba to reci
@ Bosnjak a ispod tog klipa odmah sleddeci, Bosnjaci vladaju svijetom :) imam i ja djecu pustam i ja njima bajke :)
S m r a d o v i iz nakaradne gen.ocidne šum.ske republike (kakve nigdje nema) mogu ga p o p u š i t i kad god požele. PS (posebno to važi za s m r a d o v e sa krstarice , kojim j e b e m mame i sestre)
smrt fahrovcima!!!
@SRB-IN....pogledaj na YouTube (VIDEO) o vama nebeskim zlotvorima ukucaj.(srbi -narod koji nestaje (1-9)
Budzet je trebao biti veći iz razloga da se zamjene auta ministrima iz reda S.D.A jerbo svi gotovo vozaju auta stara godinu dvije dana sto je strasna činjenica,sramota za jednu europsku zemlju,auta moraju biti friška,nova za nase cjenjene ministre koji rade punom parom,da njih nije vi nebi imal šta jest danas.