BiH
0

Predizborni skup u Modriči Narodne stranke Radom za boljitak

FENA
Narodna stranka Radom za boljitak održala je danas u povratničkome mjestu Čardak na području općine Modriča predeizborni skup.

Tomislav Perković, kandidat na Boljitkovoj listi za Skupštinu općine Modriča, gvorio je o perspektivi Čardaka i mogućnostima zapošljavanja mladih.

"Zalagat ću se za održiv povratak, koji je nužan ovim našim selima kako ne bi potpuno izumrla, s obzirom na to da su se uglavnom vratili stariji ljudi ... Siguran sam da je ulaganje u voćarsto i u proizvodnju pšenice najbolji način za otvaranje radnih mjesta, posebno za mlade. Moramo učiniti te inicijalne korake kako bismo pružili šansu mladima da ovdje žive od svog rada", istaknuo je Perković.

Drago Jurilj, nositelj liste Narodne stranke Radom za boljitak za Skupštinu općine Modriča kazao je kako su ga upravo problemi žitelja Čardaka motivirala da se politički angažira i kandidira na listi Narodne stranke Radom za boljitak za Skupštinu općine Modriča.

"Iako su naši resursi, a to je naša plodna zemlja, neiskorišteni, siguran sam da je jedina šansa za povrataka mladih upravo agrar. Ako dobijemo povjerenje birača, mi, kandidati Narodne stranke Radom za boljitak, zalagat ćemo se za poticaje u poljoprivredi te za pomoć pri otvaranju malih i srednjih poduzeća", kazao je Jurilj.