Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok god je SDPa bit ce i bosne i hercegovine !
Tako je, necemo trece entitete i ostala sranja. Ovi slijepci nek pljuju koliko zele.
Pricaju o SDP poltronima kao a ja nijedan komentar za SDP nisam vidio sem ovaj...ubise SDA SBB DF poltroni i kao SDP ne valja.
Majke mi moje nije da podjebavam, ali pogledajte fotografiju broj 3, sve stranacki kandidati nema ni 30 potencijalnih glasaca.Ispuhali su ko traktorska guma ;)
neka mi plate prevoz i dnevnicu idem i ja mahanje zastavom 50 km dijelim letke 60km lajkovi na klixu 20 feninga po lajku a da obučem ovaj skafander Huh teško ali dogovorit ćemo se hahah
SDP nije nista do garant nastavka robovlasnickog drustva u BiH!
SDP LOPOVI GUBITE IZBORE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOPOVI!! REKETASI!!! ALKOHOLICARI!!!!
Jese li vi primjetili da Laguzina uz nastupe ,duplu dozu trosi "Gandze...!
A paljevine Vlada Kantona, a nijedna obnovljena kuca poslije poplava. Zasto ne navedete ova dva rezultata vase vladavine. Dabogda nestali i nikad vise se ne pojavili.
U Gorazdu niti su zgrade vlade paljene, niti je bilo problema sa poplavama.
Ma ja ba kod vas standard ko u Norveskoj. Ubi med i mlijeko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hajde,crveni placenici!kasnite na skupove.sada su potrebni aplauzi.nemoj da nateknu sake,poslije valja opet tipkati na tastaturi.pozurite! :)
A Bogic Bogicevic, Zeljko Komsic koje je Picopjevac rastjerao ne zele dobro ovoj zemlji Dzavida! Joj supljaka majko moja! Unistili ste socijaldemokratiju na ovim prostorima za narednih 40 godina.
evo vam kurrac :D
LAGUMDŽIJA BERE POENE NA ,,ŠUPLJU,, TIPA DA JE NEKO OSNOVAO STRANKU I ISTU OSTAVIO SINU. ALI, DODAJE, DA TITO STRANKU NIJE OSTAVIO SINU IAKO JE IMAO SINA. DOVDE SVE TAČNO. TU LAGUMDŽIJA STAJE, ALI IMA I DALJE. PA DA PODSJETIM LAGUMDŽIJU. TITO NIJE OSTAVIO SINU STRANKU, ALI TITO NIJE OSTAVIO SVOJOJ DJECI NIŠTA, BAŠ NIŠTA. A LAGUMDŽIJA ĆE SVOJOJ DJECI OSTAVITI MILIONE I MILIONE KOJE JE POBRAO OD GLADNIH USTA SIROTINJE BOSANSKE. PROKLETO BILO LAGUMDŽIJAMA. LAGUMDŽIJA OVAJ DRUGI DIO PRIČE JE PUNO BITNIJI OD ONOGA KOJI TI PROPAGIRAŠ NA SKUPOVINA. ODAKLE TIL SILNO BOGATSTVO STEČENO IZA RATA, ODAKLE?? I ZAR TI NIJE DOSTA. OTIĐI. IDI! NE MALO TI JE PA JOŠ DOVODIŠ LEZIHLJEBOVIĆE DA NAM SE VAS ŠTO VIŠE STROVALI NA SIROTINJSKA PLEĆA, VALJA VAS SVE HRANITI I PUNITI VAŠE RAČUNE PO STRANIM BANKAMA. NE MOŽE TO NAROD VIŠE IZDRŽATI, SRAM VAS BILO, A DA STE NESPOSOBNI TO ZNA CIJELI SVIJET.
Hm da mi je znati cijenu za koju se Klix prodaje da objavljuje ove članke
poručujem: SDP NE FANTAZIRAJ. NIKOME VI NISTE TRN U OKU RADI VAŠIH KOBAJAGI KVALITETA, VI STE BALAST NA LEĐIMA OVOG JADNOG NAPAĆENOG SIROTINJSKOG I GLADNOG NARODA KOME UPORNO OBEĆAVATE I LAŽETE. DA LAŽETE, NISTE VI U STANJU NIŠTA NAPRAVITI NEGO SE MIČITE DA OVA SIROTINJA KONAČNO DAHNE DUŠOM. MALO NAM BIJEDE I GLADI JOŠ NAM TREBAJU LEZILEBAROŠI KAO VI.
100%
Hahahahaabjabaha
Jel ovo Zlaja reinkarnacija TITE Pa on na čelu SDP od osnivanja , zar mu mali nije punoljetan da ga zamijeni.??????
Goražde i okolina su postali generator razvoja ove regije, porasla je zaposlenost, obecanje ispunjeno!