{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predizborni skup NS Radom za boljitak u Tuzli

F
30.9.2010. u 14:18
0
3
Predizborni skup NS Radom za boljitak u Tuzli
0
Predizborni skup NS Radom za boljitak u Tuzli
Narodna stranka Radom za boljitak održala je predizborni skup na platou ispred hotela Tuzla u tom gradu.
Tom prigodom predstavljeni su kandidati za Skupštinu Tuzlanske županije, Parlamentarnu Skupštinu Federacije Bosne i Hercegovine, Parlamentarnu Skupštinu Bosne i Hercegovine te program rada te stranke za mandat 2010-2014. godine.

Na skupu su se građanima, između ostalih, obratili predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak i kandidat za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Mladen Ivanković Lijanović, kandidat za Parlamentarnu Skupštinu BiH Josip Pejaković te dopredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak i nositelj liste za Skupštinu Tuzlanske županije Mersed Šerifović.

"Građani Bosne i Hercegovine zaslužuju bolje političko vodstvo od ovoga koje ih je guralo u dužničko ropstvo posljednjih dvadeset godina. Sramno je da u ovoj zemlji preko pola milijuna ljudi nema zaposlenje, da su gladni i nemaju nikakvih nada u boljitak u ovoj zemlji. Mi u Narodnoj stranci Radom za boljitak programom za mandat 2010-2014. jasno smo odredili kojim metodama je moguće doći do 100 000 novih radnih mjesta i 10 milijardi maraka ulaganja", kazao je predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak i kandidat za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Mladen Ivanković Lijanović.

Dodao je kako NSRZB želi mijenjati poreznu politiku, više oporezivati luksuz, smanjiti poreze na životne namirnice te smanjiti poreze na rad i doprinose.

"Samo u Tuzlanskoj županiji ova vlast nema rješenje za 100 000 nezaposlenih građana. Narodna stranka Radom za boljitak to rješenje ima i ovaj veliki skup potvrđuje da su naši sugrađani to prepoznali te da će 3. listopada na scenu u BiH doći novo političko vodstvo na čelu sa Narodnom strankom Radom za boljitak", istaknuo je dopredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak i prvi na listi kandidata za Skupštinu TŽ Mersed Šerifović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: