Barbarić tvrdi da ga je prijavio HDZ
0
Predizborna kampanja u Čitluku: CIK kaznio "Antu Gotovinu"
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gotovina je heroj!
Kanite se belaja, knjigu uruke i poslu se bacite!
Smetaju vam uniforme a kad su branili gdje ste vi bili.samo me zanima oce li tu zemlju sto su pokupovali lazno ponijeti na onaj svijiet kad pođu.okanite se postene sirotinjea cistite svoje duse dok vam je vrijeme.
od 300 vojnika na plaći 50 na postrojavanju i ti pričas o kriminalu! da nije takvih dalo bi imali herceg bosnu
divi guja iz kamenjara
a inace gle garavog pere, pravi cigo haha
Evo jos jednom da se razumjemo, mi Hrvati smo najveci koljaci ljudskog roda, NITKO ama bas NITKO se nije naklao srba ko mi Hrvati, ponosni franjevci. Petar Brzica za jednu noc naklao se 800 srba srbosjekom u Staroj Gradisci. www.jasenovac.org Mi Hrvati smo dali genocidu novo lice. Cime se pametan stidi tu se Hrvat ponosi.
Evo jos jednom da se razumjemo, mi Hrvati smo najveci koljaci ljudskog roda, NITKO ama bas NITKO se nije naklao srba ko mi Hrvati, ponosni franjevci. Petar Brzica za jednu noc naklao se 800 srba srbojsekom u Staroj Gradisci. www.jasenovac.org Mi Hrvati smo dali genocidu novo lice. Cime se pametan stidi tu se Hrvat ponosi.
Ja sam pravi nacelnik, znam se veselit, pit, jest, uzivat! Danas sam spisko sve u kafani, castio sam cijelu kafanu, ma lom je bio, a boli me, budzetske pare, a vi glasajte opet za mene! Vas Jerki! Ljubim vas i grlim!
MAMU TI JE.B.EM SRBOCETNICKU TREBALI SMO SE GO.VA.NA RIJESIT JOS CEDRSET PRVE
...ja vojskovođa mati mila...osvojila bi i moja baba nebranjenu zemlju...
Srbi nisu imali nikakvih para da kupe oruzje, vec ono malo gvozdja od JNA sto im je ostalo, dok su vatikanlije i ustaski zlotvori dobivali sve na kredit od USA zionista.
USTAS.A
Da, a pogotovo kad pokupis svo tesko i lako naoruzanje cetvrte vojne sile, a iza sebe imas bracu Ruse
HEROJ, A NE ZLOCINAC !
Lahko je glumiti heroja i oslobodioca kada imas dzep dubok ko Vatikan i svo Natovo oruzje na rapolaganju.
Pa ti Ante oslobadjaj BiH....