Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vela havle, vela havle..Pa ovaj pravi seljober.. Razdrljena bijela kosulja kao da je posao na slavu kod nekog vlaha... I bolje bi bilo da ne skida saksiju sa glave iako je to malo neobicno za dvadeset i prvo stoljece.. Vela havle, vela havle!!!!
@forum @pulsar! Cinisti ste zesci,pa zar narod ne moze da shvati da vera jedini izlaz. Sa verom mozes pred dzelata,pred vatru,pred tigra,lava. A ako ti odgrize ruku,glavu!? Jednostavno tako je zapisano u knjigama. Ja licno cu napustiti moj posao i prodaju na malo. Od septembra otvaram ziro racun i pocinjem prodaju \"vijere\" na veliko,bez pdv-a. Ja licno mislim da Bog Alah postoji. Ali takodje mislim da on zivi sa Boginjom,Alahicom!
Pulsar, prepoznaj cinizam u mojim recenicama
forum.... Znam smeta da neki bosnjak, bude na nekim intelektualnim skupovima....
a joj reis, ti si papak, ti nam zelis zlo....ti...ti....vidi ti kose hahaha :D ti hoces drzavu bosnjaka i.....i napadas novinare :D ti si politicar....ti ....samo bi da putujes i da se sepuris po tv i novinama !