Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa palamuderi učinite nešto da ova država funkcioniše, mogu i ja stajati sa strane i komentirati ali vi za to dobijate plate u 5-cifrenim iznosima u Eurima. Zaustavili ste rat i pustili iste koji su ga i započeli da "srede" stvari. Ili ste ludi kad tako mislite ili niste sposobni ili nećete dok ne ostanemo bez ijednog resursa ili se toliko zadužimo da nam na kraju dodaju 52-gu zvjezdicu i budemo Amerika! Što u krajnjem slučaju ne bi možda bilo ni loše?
@sandor ne treba se nista traziti od drugih.Gradjani BiH su ti, od koji se treba traziti da urede svoju drzavu.Sto se tice Coviceve ucjene, mozemo i sa drugim rijecima protumaciti.Hrvati imaju dvojno drzavljansto i mogu napustiti BiH i raditi za druge drzave u EU.Covic ih tjera, on to nece nikada javno reci, vec kao uvijek,ce lazno predstavljati stvarnu situaciju u cijeloj BiH.Bosnjaci nikoga ne tjeraju iz domovine, ako, to je neimastina, neizvjesnost i sigurnost za svoju djecu.
Uskoro ce Plenkovic dobiti po usima od EU, a onda i Covic od Plenkovica.
Covic i HDZ vise nisu relevantni ni kod krscana, auuuuu ko nacisti privalheni:)))))
Pa blokada BiH je cilj orangutana Čovića i pavijana Dodika. Pomagači su im čimpanza Vučić i gorila Kitarović.
Golemo si to skonto, svaka čast stvarno.
Samo karindzaj UZP ovce!:)))
I budala zna, da glasanje može biti regionalno, ali ne može biti nacionalno. Teško je to objasnit balkanskim nacionalističkom konju, ali to je tako. Ako nećete bit taoci seljaka iz SDA, HDZ i SNSD, jedina šansa je zabrana nacionalističkih stranaka. A dok ne budu zabranjene, nema napretka, to vam mogu garantovat 100% i to svako normalan vidi.
ko vam jebbe mater. što niste promijenili izborni zakon o preglašavanju. sve će biti blokirano dok komšić predsavlja hrvate, a izbrali ga muslimani. naredne 4 godina bih može samo nazadovati.
nije covic htio da promijeni zakon. zato mozda ce bih nazadovati ali nece ni covic u predsjednistvo
https://vijesti.ba/clanak/406236/dragan-covic-na-udaru-kritika-iz-amerike-i-njemacke
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
opet napadaju covica. pa dokle ce ovi islamski radikali samo covica da kritikuju.
@AhmetpasaKosaca umjesto besmislenog i primitivnog vrijedjanja bolje bi bilo da kazes sta mislis. ovako osim uvreda uopste ne shvatam sta zelis da kazes
Ja jos ne vidim da itko blokira implementaciju izbornih rezultata, ali vec godinama vidim vrlo jasno i podmuklo blokiranje donosenja nekog razumnog izbornog zakona koji bi donio stabilnost zemlji. Zasto se to radi i dokle sezu hegemonisticki apetiti brojnijeg naroda, pitam se?! Reinstalirajte FBiH iz 1994. i stvar rijesena.
@adilMr Te stvari se mogu rijesiti za 5 minuta, ako ima dobre volje. Problem su maksimalisticki apetiti. S jedne strane, HNS zeli ocuvati mrvice konstitutivnosti koje jos nisu posve oduzete Hrvatima Petritschevim i slicnim intervencijama, a s druge strane neke bosnjacke stranke kao da nisu dovoljno zasicene dekonstituiranjeme Hrvata, nego pokusavaju da nas zgaze i zagospodare FBiH. Nemam nisata protiv da zivim u Bosnjackoj drzavi, ali onda to vise nije BiH. Stavite karte na stol.
americka ambasada i njemacka su upravo prozvali covica kao glavnog krivca na to sto izborni zakon nije promijenjen.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
BRADARA: Ni pod kojim uvjetima nećemo prihvatiti unitarni, građanski koncept države http://hms.ba/bradara-ni-pod-kojim-uvjetima-necemo-prihvatiti-unitarni-gradanski-koncept-drzave/
glupaca, kako moze biti gradjanska a unitarna??