Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako pratimo svjetsku zdravstvrnu organizaciju najduze se virus zadrzava upravo na odjeci I obuci. Svaka cast za ideju koju je firma stvorila I realizovala I svaka cast sto je isto pocelo danas da se I primjenjuje. Cini mi se da ova Opcina mnogo radi na sprecavanju sirenja virusa👏👏
Juce problem sto je Opcina Centar donirala sanitetsko vozilo za zdravstvo,danas je recimo problem sto je Opcina Centar prva i ako ne i jedina postavila ovaj dezinfekcioni tunel u Sarajevu!Da li je moguce da je raja ovoliko nezadovoljna i sve sto se uradi da se smatra licnim atakom na nekoga!?!Podrzavam naravno.Sve sto ce nas gradane zastititi i 1posto od mene ima podrsku.U vremenu kad su nam svi okrenuli leda,Opcina Centar je za sve nas tu i to je problem???E pa nece moci!
Zastititi sebe i sve gradjane koji moraju izaci iz svojih domova, najveca je i neprocjrnjiva investicija.
Vazno je da se na razne nacine preventivno djeluje,dezinfikacioni tunel se u svijetu dosta primjenjuje i jako je djelotvorna higijenska mjera.Hvala Opcini Centar koja je i ovaj put mislila na zastitu gradjana.
Znamo koliko je u ovom vandrednom stanju pojacano odrzavanje higijene vazno ukljucujuci i dezinfekciju odjece,drago mi je da je ova lokalna zajednica i o tome vodila racuna zbog gradjana koji su trazeci usluge primorani u toku dana boraviti vani,a i zbog uposlenika koji su sa ovim manje izlozeni opasnosti.
Dezinfekcija sa ciljem zdravstvene zastite treba biti prioritet,mislim da je tunel jako efikasan nacin prevencije i otklanjanja nepostedne opasnosti po zdravlje gradjana i pohvale Opcini Centar koja je uvela i ovu dodatnu mjeru.
Jos jedan primjer odgovornog djelovanja opcine,mjere dezinfekcije u ovom periodu trebaju biti pojacane,jedino tako ce se smanjiti rizik od eventualne zaraze.
Ovo je odlicno rjesenje i trebalo bi se postaviti na svim prometnim mjestima kako bi se sirenje virusa svelo na minimum i stanovnistvo zastitilo.
@Botine_pokvarene, Neugledni poručnik zločinačke JNA i KOS-ovac, zvani 10% Ajnadžić je prijetio tokom agresije na RBIH građanima Sarajeva,a danas im uništava grad zarad uzimanja procenata od tajkuna. Kukanjčev poručnik Ajnadžić je 1992. iz Lukavice poručivao da će 'spaliti pojedine općine ako ijednom njegovom vojniku JNA bude falila i dlaka s glave' https://depo.ba/clanak/79566/ajnadzic-je-1992-iz-lukavice-porucivao-da-ce-spaliti-pojedine-opcine-ako-ijednom-njegovom
@Antiboot MAMA HALIME,ANIDE,ELME I NJENOG BRATA MI KAO I ELVIRE SADA PROMIJENJENO U ELE MI NACELNIK AJNADZIC VAM JE IDOL I GLAVNA TEMA DANA.TAKO I TREBA DA BUDE!DIZITE LAJKOVE,KLIKOVE NA NJEGOVE VIJESTI,ZBOG POSJECENOSTI NJEGOVIH TEKSTOVA DOVODITE NAS U RUBRIKE NAJCITANIJIH VIJESTI DANA-KAO I NAJVAZNIJIH VIJESTI DANA.BRAVO ZA VAS.NACELNIK AJNADZIC VAM JE PREPORODIO OPCINU CENTAR GDJE GOD POGLEDATE SVE BLISTA-OVO STO VI ZA NJEGA RADITE JE SAMO MALI ZNAK VASE PAZNJE.POY
Svugdje u svijetu se ovo postavlja, pa zasto ne bi i kod nas, odlicno sve se poduzima u cilju suzbijanja ovog virusa, kapa do poda najbolji nacelnice.
Tunel za dezinfekciju je u potpunosti funkcionalan kada je riječ o uništavanju štetnih organizama i ne ostavlja nikakve posljedice na ljudsko zdravlje. Jos jednom Centar dokazao zasto je prvi i u svemu najbolji.
Nesto sto je potrebno uvesti u sve centre u sve institucije gdje ulazi dosta ljudi bez obzira na koronu i druge viruse. Jer nikad se ne zna ko nosi zarazu a ko ne.
Pa da to je to, odlicno za sve kako uposlenike tako i za nas koji dolazimo kao stranke, svaka cast.
Iz dana u dan vidimo konstantnu borbu Opcine sa novonastalom situacijom, paa vidim ni ovaj put ne kaska za preventivnim mjerama.. Ukoliko svi budu ovako ozbiljno shvatali ovu situaciju, vjerujem da cemo vrlo brzoo izaci iz nje kao pobjednici... Postujmo mjere i postujmo one koji cine sve kako bi bili sto bezbjedniji!
Odlicna stvar, vidjela sam neke zemlje da su isto uvele ove tunele, svakako da ce doprinjeti smanjenju sirenja virusa
Gledam komentare i ne mogu da vjerujem kako smo negativni cak i u ovakvoj situaciji, borismo se na sve moguce nacine u savladavanju ove situacije koja pogadja cijeli svijet, pojedini su pametni pa nasli da komentarisu a mozda da izmisle lijek protiv korone i spase svijet, ccc stavrno sve sto je dobro u borbi protiv ovog virusa podrzavam veliko bravo