Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad donesete rezoluciju o UZP možemo pričati, ovo možete napisati na led i staviti pored vatre.
Bruka od naroda. Sva planeta je gledala u zivo ko su Hrvati. Umjesto da odbiju divljastvo, HDZ je napravio katastrofu od Hrvata.
@xxJamesuDinxx Licemjerne ustase
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Istina, treba mijenjati Ustav i ubaciti Rome umjesto Hrvata kao konstitutivni narod, jer ih ima više od Hrvata, a smatraju se manjinom....
Pa Romi i Hrvati su isti narod, ne pali vise mahanje krstom, to su i Sirijci krenuli raditi.
polozaj vam je misionarski, naviknite se na stenjanje 😉
agresivna retorika i velikodržavni apetiti zapadnog susjeda se ne smiruju, dapače. međutim hrvatska će morati prihvatiti da ona nikada neće birati članove bh predsjedništva i da bosanci nikad više neće izabrati niti će dopustiti da bude izabran član predsjedništva iz bilo kojeg pa ni hrvatskog naroda po mjeri agresorske velikodržavne i zločinačke hdz-hrvatske politike, kao ni da bosanci baš nikad više neće okrenuti nezaštićena leđa hrvatskoj, baš ni po koju cijenu.
Godina 1493. U to vrijeme bosanski odred od 8000 akindzija na celu sa Hadum Jakub begom sa povratka iz Stajerske bili su docekani od Hrvatske vojske cirka 12000 ljudi sa banom Derencinom na celu i zatrazili su od Jakub bega da predaju sav plijen i robove i doslo je do Krbavske bitke, u kojoj je hrvatska vojska bila potpuno porazena i nakon toga je za vjekove izgubila svoju samostalnost i bila pod vlascu Madjarske i Austrije.
A jel to znači da Hrvati iz Hrvatske neće dati ni LIPE svojim 'Rvatinama u Bosni za Aluminij? Ajooooooooooooooooooooojjjj... A gdje je tu "bratstvo" ?!
Po nepristrasnoj presudi suda u Strazburu o predmetu Sejdic i Finci na osnovu prava svih gradjana na cijeloj teritoriji drzave da biraju i da budu birani koju HDZ BiH kao ni Hrvatska ne priznaje isto kao ni presudu haskog suda za UZP koji su prioritetniji i kojima se u najvecoj mjeri rjesavaju prava i poredak, svih gradjana pa tako i Hrvata, koji trebaju da budu ravnopravni, a ne kao sto im Hrvatska svojim mjesanjem u tudjoj kuci nalaze izahtjeva ekskluzivitet. A to je prevrsilo sve mjere.
A ono nesto da vratite imovinu Bosne u Hrvatskoj? Da platite koristenje resursa? Bojkot hrvatskih proizvoda pod hitno! Ljetujte dragi Bosanci i dijasporo svuda samo ne u Hrvatskoj.
oni nešto zahtjevaju? svirajte hurcu, ovo je suverena država nije vaš protektorat
A ima li kakva deklaracija da pare kakve date svojoj "bratiji" u BiH za onaj ALUMINIJ... Ili pak o tom pitanju treba da se očituje država koju vaša "bratija" ne priznaje i koju ne želi i neće da živi...
Čekamo sejdu da se oglasi.... Samo još da se otrijezni
Čekamo sejdu da se oglasi.... Samo još da se otrijezni
Ajmo opet REGIJA RELIGIJA NACIJA DRZAVA sve te pojmove proucit pa rec da hrvati nisu hrvati sa podrucija BejHa
Sreca sto su nam "prijatelji" te se be mjesaju u stvari koje ih se ne ticu!:))
Ako ovo nije miješanje u unutrašnje stvari BiH, ja ne znam šta je. Zašto ovi u Hrvatskoj već jednom ne shvate da je Tuđmanova politika otimanja dijelova Bosne prošlost. Hajmo sad zamisliti da se u BiH donosi deklaracija o Hrvatskoj. Ne ide, jel tako? Dragi Hrvati iz Hrvatske, od.ebite više od BiH. Sretno.
Katolika tri stotine tisuća i oni bi htieli nekaj durade, neki novije uzp. O Bože pomagaj im.
Mislim da je vrijeme (ne znam šta se čeka?) i da se pokrenu tužbe protiv direktnih učesnika UZP-a da se stvarno imaju čime baviti jer očito im je dosadno pa imaju vremena za rezolucije