Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ce da padnu na kontrolnom.
kako bi dobro bilo ukrcat sve vodece funkcionere zlocinacki stranaka (SDA,SDS, HDZ, SNSD...) u avion i roknut ga negdje iznad njemacke...prodisala bi ova drzava momentalno
džaba ode toliko tinte a djeca nemaju za udžbenike
U Dejtonskom sporazumu jasno pise,da se Anex 7 mora sprovesti,ili da ce doci do revizije ugovora.I dan danas nije ispunjen,a entiteti zive.To je samo jedna odredba,a o ostalim da i ne trosim rijeci.Kome oni mazu oci sa ovim ptice znaju.Pa nije lose ubrati jos jedno od brojnih putovanja.
Usaglasili se? Mašallah! xD
JA BIH PREDLOZIO DA IH TAMO ZATVORE U NEKU PROSTORIJU I DOK SE SVE DO U DETALJE NE DOGOVORE I USAGLASE I TEK IH YADPUSTATI DA SE NAZAD VRATE.
Tako su '95 zatvorili Miloševića, Tuđmana i Aliju dok se nisu dogovorili, pa eto šta do dogovorili, niko nije zadovljan.
@JeSuisDare Dogovor je prvenstveno sluzio da rat stane i uspjelo je, a sve ostalo je trebalo naknadno usavrsavati i tu je nastao problem!
... vijeće ministara BiH je veoma poznato po marljivosti... tako da će to završiti u ladicama kao i ostale stvari...
Mozete reci sta hocete za dodika ali on je majstor za gasenje prosvjeda,sa gajbom piva i litrom rakije smrde.
Usuglasili se da potpiruju vatru na komentare Klixa.
Juhuuuu idemo u EUuuuuuu
Prevod, tumacenje je uradio neko sa fakulteta iz Pranjavora. Za ivako slozenu ekpertuzu, mora da imas jako kvalifikovanelo osoblje koje je proslo kroz sve ovo. Bojim se da cemo sami sebi dqlati auto gol po ko zna koji puta. Nije to Saban Saulic dodji da ostarimo zajedno
To je farsa za Brisel u konacnici prava istina je da jos nema odgovora uopste