Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podsjeća me na predgrađa velikih gradova Indije kad budu poplave, ima taj isti šarm.
Namas ti pojma o pojmu, trebas jedom otic u Indiju da vidis koji je to ciganluk. ovo je Los Vegas za bilo koji grad ili selo u Indiji.
Opet istresi smeće u rijeku. Naspi malo zemlje u rijeku da prosiris bascu koji meta itd. Ni slucajno nemoj ocistiti lokalni kanal i potok nisi seljak da ti cistis. E sad se hvataj za glavu slobodno jer si sam sebi kriv sto je voda dosla da naplati svoje... 😁😁😁
Kako samo poplave u najvećim sda uporištima? Izgleda da baš ti glasači najviše koriste rijeke kao deponije za smeće.
Joj jesi glup, jel moguće ovo. Pa evo u Čeliću je pobjedio kandidat SBiH, tolko si se provalio kao kad bi ja rekao evo poplavilo jer nije pobjedio kandidat SDA. Kakav glupan majko.
Treba sendvic zaraditi, a u nedostatku politickih tema isprani mozgovi u svemu vide SDA...
Amer, kinez, englez i indijac zagrijali atmosferu, istopili ledenjake i sad nama ovde dođe i Grenland i Arktik. I još problem ova śaka našeg uglja
Vidis ti slike broj 10, izlazis iz kuce u rijeku direkt, nema ni ograde.. sve divlja gradnjaa. i ocekujes na toj lokaciji i ostalim 99 posto takvim sta? ? ? treba trazit ljude koji su davali dozvole da se gradi na takvim lokacijama i njih u zatvor na robiju
13 komentara na poplave u domovini - republika sarajevo.
Voda ustvari zeli da skrene paznju sta je nekad bila njena teritorija koja je oteta upadom privatnih posjeda i suzavanjem korita, izgradnjom nepropisnih mostova, odlaganjem otpada, itd.
Šta reći, u Sarajevu svečanost povodom 70. godišnjice vladavine britanske kraljice
Osigurajte svoju imovinu na vrijeme!!!
ovi drugi vrecama brasna rade barikade od vode 🤔 Znao sam da na svijetu ima budala, al kod nas je, izgleda, glavna centrala.
hoce li se narod opet pomagat ko one godine, da bi na izborima izglasali ratne huskace? nikad pameti