Komentari (576)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Junaci se kod nekih naroda radjaju ubijajuci neduzne.
Reci to Aliji, koji nije potpisao Kutiljerov plan, pa da jeste nista od ovoga nebi bilo. Onaj ko je zeleo rat dobijo je.
@.iggy.is.back. problem je sto nije bio rat, nego genocid.
PRIKAŽI ODGOVORE (54)
Samo genocidasima iz stocnog sarajeva zabraniti da rade u Sarajevu i dati im otkaze, pa nek slave.....
slazem se, draga im je bh plata
to je plata sacinjena od poreza i akciza skupljenih iz Republike Srpske mame li vam se islsmisticke nayebem
Provjerite brzo vlastiti nivo kompetencija za posao na budžetu u institucijama BiH, RS, FBiH i svih kantona. http://www.test.drzava.ba/
Za sve koji sumnjaju. Svjedok Almir Begic: - background information: The witness is a resident of Sarajevo and the son of a victim who died as a result of injuries suffered in the Markale market shelling on 5 February 1994 (Scheduled Shelling Incident G8). The witness’ father wore the prosthetic leg shown in the video played by Karadzic during his opening statement on 1 March 2010 and was wearing it at the time of his death.
kako zastupljen,bolestan narod...HANIBAL je beba za ovu tzv. stoku
Jos jedan dokaz u nizu dokaza koliko smo bolesno drustvo. Kada narod na bilo kojoj strano velica ratne zlocince.
Taman kad se u svijetu malo izgubi ona u ratu stvorena percepcija o Srbima kao zločincima i genocidašima, oni se potrude da nas sve na to podsjete. Ako je neko gledao seriju "Blacklist" (ima na Netflix i Pickbox), krimi serija u kojoj u 15ak epizoda u prvoj sezoni, u 3 su negativci Srbi.
Molim klixovc da ne pisu istocno Sarajevo, jer takvo ne postoji. Kazite Pale, Lukavica a ne istocno Sarajevo. I onda se srpski narod pita sto ga narodi i cijeli svijet mrzi. Ako su posteni srbi trebaju ovo odmah skinuti jer ako velicaju ratne zlocince optuzene za genocid onda i oni pripadaju tome, nek se ne ljute. Sramota.
@Denin60 pa vec ste se jednom pitali sto se tice referenduma, sad mozete opet, plus imacete manje brige zbog Srba jer ih ionako nema u federaciji svi su proterani vec.
Bolje bi bilo da ste sa tim papirom od plakata obrisali guzice smrdljive ...
Sad vi dragi građani Sarajeva i sarajevski poduzetnici opet zapošljavajte ljude iz Lukavice i sa Pala, a neka bošnjačka omladina sjedi nezaposleno. Bilo nam milo priznati ili ne, isto nam misle kao i'92. a da imaju mogućnosti i snage, isto bi nam ponovo i napravili, čast izuzetcima.
Ne znam sto sarajlije ovo ne uniste cega se bojite?Ovo u Tuzli ne bi stajalo ni 15min kako treba.
U pravu si, ovo je i nasa sramota koliko je i njihova!!!!
Fasiste, svih boja, treba pobiti.
Ubi ubi cetnika.
Građani Republike Srpske i dijaspore odazovite se u što većem broju i pokažite negativcima da vi volite i poštujete svog prvog predsednika DR.Radovana Karadžića.. EVO I LATINICOM ZA FANOVE IZ FEDERACIJE BiH
dokazite jos jednom da ste genocidna gamad.
ali svima dodje kraj,tako ce i vama.inshallah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja srbe smatram kao najgluplji narod oni svoju djecu uce da mrze muslimane od malih nogu siju im mrznju i uce ih da ubijaju i da podrzavaju ovakve tako da kazem krvnike koji za JEDAN dan ubiju 8473 covijeka oni nisu ljudi oni su monstrumi koji ne zasluzuju da zive
A kako smatras poturcene srbe tj vas balincad janjicare.
@barjaktar davno sam ja rekao da ste vi zatupljen narod ali bas zatupljen ne vidite dalje od nosa i uvijek ponavljate iste rijeci jer ne znate nista drugo hah idiotizam cisti
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
pričajte vi šta hoćete al činjenice su da su vas ovaj dvojac u crno zavili i to momački