Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Advokatu kerimu celiku zelim da jede Govna do kraja zivota.
znas kako to god nas, zali se dok ne zastari, stari sistem uvijek uspijeva. zalim familije zrtava ovog debila
Nase sudstvo smjesno. Toliko se tuzi, zavlaci. Nema sta ubio ih je u zatvor I zdravo
Plju !
Narode, hajvanu, komentariši! Narode, sram te bilo. Svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje. Još smo u ratu, samo druge priride. Ovo je rat sa najpokvarenijim, pravnucima. Pu! To treba,.
Ovo govno treba genetski zatrijet, skupa sa advojstom! Đubra jedna. Ratko je u kolu pjesama! Zakone, sram te bilo. I jiš će neko reć da su pravnuci ljudska buća. Stari, uzmi zakon u svoje ruke. Da su iđe Radovana suduli, još bi dibio oštetu za kaljanje čojstva, gluho bilo!
Ovaj ćekavi, vidi se kriminalac. Nije, kriminalac je advokat koni ga ,,brani'' naravni za lovu. On je greška orirode, korov. Više je košto državu no VC. Ovo, ali prvo advokata treba zatrijet. Đubrad, dosta ih je fizički vidjet. Bosno, đe si?
Elektricna stolica⚡️⚡️⚡️Sefica Elektricna stolica⚡️⚡️⚡️Ejubovica
@Schumaher Ma jok, skupa struja a nema bloka 7 u Tuzli, zatuć!
Hamo vid' mu glaOOOve🤣🤣🤣 Treba njega raketom opaliti, i sve one koji ga stite
Cirkuz Kolorado takozvani „Sud“