Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DIJASPORO AKO OVO CITATE IDITE NA GP SVILAJ. Moderni granicni prijelaz otvoren prosle god al mnogi haman ne znaju za njeg. Mozda vam je od tog prijelaza put duzi al sigurno cete se spasiti sat a mozda i 2 duzeg cekanja
E jbg
Sad kada se budu vraćali nazad u Europu, bit će kolona do Crne Gore
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobro dosli dragi nasi prijatelji, familijo I gosti. ❤️❤️❤️❤️❤️
Dobro dosli dragi gosti, je.o bi vas od radosti.
Navalili stranci da nam vide najskolovanijeg i najkulturnijeg ministra vanjskih poslova. Ne mogu da cekaju da on pocne hodati po svijetu. Nije ni stupio na duznost a vec je posjetio dvije buduce susjedne drzave RS i HB na cijem zazivljavanju radi sa Dodom i Covketom.
Volim svoju dijasporu, dobro nam došli na svoje i kod svojih
Svake godine identična priča. Putujte ljudi svijetom, obiđite zemlje i gradove gdje do sad niste bili. Manite se Bosne i gluposti.
ETO HIN !!!!
Najbolja investicija ili direkna infuzija eura u Bosnu a ne kontam galamu sto idu.
Kad u komentar napišeš eto bauštelaca sve minusi, valjda im krivo što im raja napiše ili ovima što rade po kućama da čuvaju druge... Čast pojedincima koji su uspjelu u Njemačkoj
Pobjeglicka parada
Sad ide gasanje rentanim autom, pricanje kako je sve vani dobro, ono poneka rijec im izleti na njemackom ko fol ne sjecaju se naseg jezika itd. Gulite ih na svim privatnim uslugama max, svakako se pravi veliki igraci i kao navikli su na vise novca i vece cijene.
Zasto svi birate najkrace rute i naravno da je guzva. Vozi brate 100km duze rutu pa odes na Ptuj, Dubrava Krizovljanska i ne nerviras se uopce.
Stize. Infuzija"
Više BiH na graničnom prijelazu nego u BiH
Evo peroguzaca, pumpadzija, baustelaca i postara...
Imama ti pumpadjija
Problem je Bregana a uskoro nema granice tu sengen.A Dijaspora inace sam zna jedan il dva prelaza gradiska rad autoputa za banja luku i brod,a svilaj i samac slabo idu,i j sam iz njemacke uvijek na samac a kako svilaj idem na svilaj,imam enc box za hrvatsku,austriji tablice u Asfinag i vozim gdje su tuneli ljevo i naplate sa kreditne kartice tako da idem veoma dobro bez neki zastoja.vinjeta austriji online i slovenija.a vidim na granicama guzve na zimi kupuju vinjete
Može li ovo neko prevesti na naš jezik.
E dijasporska gluperdo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dosla nam je dijaspora svima nam je fino donijeli su plaho para u nas San Cazino🎶🎵🎶🎵