Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pune ruke posla a nista nisu uradili, treba im platu dati po radu i to broju zavrsenih predmeta
Ova Vasicka se ili puca sa jednim od tih tamo mafijasa iz Tuzilastva BiH ili su joj Dodik i Covic platili? Ne vidim neki treci razlog. Pogledaj joj i im clanka, sram da vas bude Schimicchi.
Pa moze li gora sluzba od Tuzilastva BIH? Skoro da moze Granicna sluzba BIH. I jedne i druge, znaci osnovati potpuno nove, a ovima samo zatvoriti financijske pipe iz FBIH, birokratski ili ne, obustaviti im isplate sve moguce, posebno plate, tipovi nista ne rade, a paralelno osnovati novo Tuzilastvo i Granicnu Sluzbu BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A to mi imamo tuzilastvo i pravosudje ? Daj ne lazite narod, sve sto je krupnije od ukradenog metra drva mi nemamo ni tuzilastvo ni pravosudje!
Pune ruke skrivanja zlocina i kriminalaca to se slazem
Povjerenje? U Tužilaštvo...išli šumom zajedno Vatra,Voda i Povjerenje. Kaže Vatra, ako se izgubim tražite me po dimu, Voda veli ako se izgubim tražite vlagu, tu sam negdje. Povjerenje veli, ako se ja izgubim ne tražite me. Nikad me ponovo nećete naći.
Pravosuđe je kancer ove države
Pravda za Dženana !!!
najveci posao im je bio da otegnu sve do maximuma i da u moru procedura i odlaganja obesmisle svaki predmet koji se tice sve i jednog politicara i clana stranke na vlasti...
Test
BiH komedija od države. Nadam se da će nacionalisticko fasisticko lopovska bagra pasti na izborima.
Znaci sve afere koje su pokrenute za mandata Gordane Tadic… fino…
Jos cekamo i neku presudu!!!!
Jah, slomise se od rada 🙄
Hahahahaha! Koja glupost! Novinari su imali pune ruke posla! Kriminalno pravosudje nije radilo nista! Genetika je cudo, kriminalac postuje kod, ne napada drugog kriminalca!
Trebamo se prvo u oktobru na izborima rijesiti ovih kriminalaca na vlasti i onda ocekivati nesto od pravosudja inace cemo na klixu kao i do sada gledati Malinara kako se seta ispred suda kao da je modna pista, cekati da Elez nesto kaze, slusati Fadila kako nas laze na FB-u, cekati i gledati kako lazu porodicu Gadzun, hapsicemo RVI jer je posjekao 2 metra drva da prezimi...Sve je do nas a imamo priliku da im se nahebemo svega po spisku.
Pune ruke posla, drugi im rade o glavi .... jesi ti to Cavka? Tipovima prosvercali cijeli gasovod iz Hrvatske u Bosnu i to preko drzavne granice i ne samo nje, nego i rijeke Save, nijednog papira valjanog i legalnog za to nemaju, uvoze gas bez poreza, carina ili bilo cega drugog sto se treba placati drzavi i tipovi iz Tuzilastva BiH se prave blesavi mjesecima? Obustaviti im isplatu plata, troskova, svega, kompletno im zatvoriti dotok love. Raspustiti ih kompletno.
Elez rijesio ono sto pola policijskih agencija zajedno nisu mogle.